MHP lideri Devlet Bahçeli’nin girişimleri sonucu organize suç örgütü hükümlüsüyken ‘bağışlama’la terhis edilen Alaattin Çakıcı, kendisine getirilen vize sınırlaması kararı için Yunanistan’ı suçlamıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Yunanistan’ı hedef bölge Çakıcı, “Unutmasınlar ancak İstanbul’un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina’da, Gümülcine’de, Kavala’da ve Sparta’da 15 şiddetinde yer sarsıntısı olur” ifadelerini kullanmıştı.

‘GENETİK DÜŞMANLIĞINI SİLEMEMİŞTİRLER’

Dünya üstünde böylece fazla noktayı sorun yaşamadan ziyaret ettiğini belirten Çakıcı, Fransa tarafından kendisine getirilen vize sınırlamasını hatırlatarak, “Fransa kadar korkutma konduğunu Yunanlılar aracı firmaya söyletti. Sonra öğrendim oysa vizeme ret kararını bu ruh hastası, Osmanlı’dan tarih süreci içerisindeki ezikliğini asırlar geçse de, kilisenin ve yunan politikasının bir haçlı ruhu kilisenin Müslüman Türklere karşısında olarak kalıtımsal düşmanlığını silememiştirler” ifadelerini kullandı. Çakıcı’nın duyurularını basın mensuplarına elektronik postayla servis eden ve kendisini Çakıcı’nın ‘baş danışmanı’ olarak tanıtan Ferhat Aydoğan, sosyal ağ hesabından bir paylaşımda bulundu.

‘YALNIZCA ONA BAĞLIYIZ’

Paylaşımda Çakıcı’ya desteğini sosyal medyada video ile duyuran yüzleri maskeli, üzerinde de silah bulunan bir grup Yunanistan’ın vize reddine karşı şu açıklamayı yaptı: İnsanların gezi etme hakkını Yunanistan Büyükelçisi engelleyemez. Biz Alaattin Çakıcı reisimizin emrindeyiz ve yalnızca ona bağlıyız. Alaattin Çakıcı reisimiz ne derse onu yaparız. Silahlı olduğu görülen grubun videosu, bozkurt işareti ve tekbir getirmeleriyle sona erdi.

 

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/silahli-ve-maskeli-gruptan-tekbir-alaattin-cakici-reisimiz.html