Evlenip boşandığı, sonra tekerrür beraber olmaya başladığı sevgilisi Burcu Kıratlı ile bir asabi bir barışık ilişki yaşayan Sinan Akçıl, evvelki akşam Etiler'de halı saha maçı yaparken görüntülendi.

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Akçıl, kendisini Cristiano Ronaldo'ya benzeterek, "Futbolcu olsam Ronaldo olurdum. Artık yeşil sahalara döndüm. Herkesi sahalara beklerim" dedi. Geçtiğimiz günlerde başka bir bayan suratından Kıratlı'yla dağıldıkları iddiasını sosyal medyada reddeden Akçıl, gazetecilerin bu mevzuyla alakalı suallerine şöyle cevap verdi:

"Bir süreç vardı ve o süreç artık tatlıya bağlandı. Benim tek beğendiğim bayan var, o da Burcu. Öteki mevzuları açmaya dahi dokunmaz. Ehemmiyetli olan hep Burcu'dur benim için. Burcu'yu Allah'ın hiçbir kulu üzemez, buna izin vermem."

Çift, kandırma iddiası sonrası yaptıkları paylaşımda "Bu çirkin kötüleler sayesinde ilişkimizin hoşluğunu andırıp her ilişkide olan meselelerin minik olduğunu fark edip birbirimize daha çok bağlanıyoruz" demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com