Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine kadar Sinan Akçıl, önceki gün Bebek'teki bir dövmeciden çıkarken görüntülendi.

Basın mensuplarına yeni yaptırdığı dövmeyi gösteren Akçıl, "Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile yaptığımız 'Durum Fazla Acil' şarkımız 3 günde 3 milyon izlendi. Şarkımız uçuyor, bu yüzden de kuş dövmesi yaptım." dedi.

Muhabirlerin, "Burcu Bayan’ın baş harfi olan dövmenizi sildirmeye geldiğinizi sandık." sözleri üstüne Sinan Akçıl, "Yok, o duruyor." ifadelerini kullanarak, dövmeyi gösterdi.

"AŞKTA BİRAZ KAYIP VAR"

Yeni şarkısına gelen yorumlardan da bahseden Akçıl, "Aşkta birazcık kayıp var fakat işimiz iyi gidiyor." şeklinde konuştu.

"BABA EDINMEK İSTİYORUM"

Şarkıcı, Burcu Kıratlı ile boşanacağı yönündeki söylentiler sorulduğunda, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum." demekle yetindi.

Gazetecilerin, "Ayrılık nedeni çocuk mu?" sorusunu cevaplayan Sinan Akçıl, "Ben çocuk fazla istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum." açıklamasını yaparak iddiaların içten olduğunu dokundurma etti.

"BESTECİLİĞİ GÖLGELENSİN İSTEMEM"

Son dönemde Gülşen'e gelen kıyafet eleştirilerine de değinen Akçıl, "O konulara ben o kadar girmiyorum. Gülşen’in kıyafetlerinden fazla, harika besteci ve yorumcu ruhundan konuşalım kendimce. Kıyafeti isterse giyer, o önemli değil de besteciliği katiyen gölgelensin istemem çünkü Yıldız Tilbe ile beraber iki kadın besteciden biridir. Bu yüzden kıyafetini yok, besteci ruhunu konuşalım. Ozan Çolakoğlu’nu da üzmeyelim, o da çok değerli bir kardeşimiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sinan-akcil-ve-burcu-kiratlinin-ayrilik-nedeni-ne-haberi-544326