Sinem Umaş, Çağlayan'ın "Bugünkü aklınızla o yarışmaya katılır mıydınız?" sorusuna "Önceden pişmandım. Son 2-3 yıldır hayvanlara destek edebiliyorsam, sesimi duyurabiliyorsam hiç bir pişmanlığım değil. Hayatımın bir yerinde bana çok şey kattı. Üzerinden 22 sene geçti. 'İyi oysa katılmışım' diyorum acilen. Facebook yoktu. Instagram hiç yoktu. İnsanlar sadece televizyon seyrediyordu. Bugünkü aklımla 'Delisin' diyorum. Gazeteden ilanı kesip mektupla müracat edilen bir müsabaka. Düşünün pek eski... Yarışmaya anne ve babamın boşandığı; annemin diğer bir yuva kurduğu, İsveç'e gideceği bir dönemde katıldım. Annem beni de İsveç'e götürmek istedi. Anneme kendi yuvamı belirlemek istediğimi söyledim.

Evlilik hayaliyle girdim yarışmaya. Kayınvalideler var diye çok daha usturuplu olur zannettim. Aman Allah'ım farklı bir hal aldı.

Yarışmadan sonra Ata'yı kaybettik. çok büyük bir üzüntü duydum. Anne ve babam kol kanat gerdiler. Onlar bir uçtan bir uca o dönemi atlatabildim. Nereye gitsek haber oluyordu. Çocuk yıllarımdı. Kendimi her şeyden soyutlayıp İsveç'e gittim. Mutsuz hissettiğim dönemler oldu. Albüm yapmak istedim. O dönem fazla hakkımı yediler. Hala da derim hiç birine hakkımı helal etmiyorum diye..."

"Semra Bayan'la görüşüyor musunuz?" sorusuna "Semra Bayan ile görüşmüyorum. En son Cet'nın cenazesinde gördüm. O dönemden bugüne taşınan bir arkadaşlığım da değil. Yüzlerini bile unuttum. Geçenlerde bir YouTube programında izledim. Söylediklerinden hala pişman yok. Hala beni bulsa karşısına alıp konuşacak. Konuşuyor, konuşuyor... Sinem iyi kız, kalbi pak diyor... Yarışmada sabahleyin akşam susmadan konuşuyordu. Ata'nın vefatından sonra bana annem söyledi... Semra Hanım programda Sinem ile Ata demiş, evlenirse Ata'yı bir bar köşesinde öldürürler... Ben hoppa kızım aramak istiyor... Bunu sordum 'Yok ben böylece bir şey söylemedim' diyor. Semra Bayan'ın dilinin kemiği yok. Genç kızdır demeyeyim, üzülmesin demiyor. Benim de kızım var demiyor. Her şeyi söylüyor" yanıtını verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sinem-umas-hic-birine-hakkimi-helal-etmiyorum-haberi-558065