Kayınvalide Semra ile münazarasıyla ünlenen, Kayınvalide Semra'nın oğlu olan Ata Türk ile konutluluk hazırlığında olan Sinem Umaş, magazin camiasında gündemini gözetmeye devam ediyor. Didem Soydan ile sosyal medya üzerinden münazarası, polis memuru ile bira münazarasından dolayı karakolluk olmasıyla gündemden düşmeyen Sinem Umaş kimdir?

1984 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Sinem Umaş, 2004 senesinde yayınlanmaya başlayan Gelinim Olur musun, müsabakasına katıldı. Müsabakanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşayan Sinem Umaş, Kayınvalide Semra ile yaşadıkları kavgalarla belleklerle yer edinmişti. Müsabakanın en popüler gelin adayı, müsabakaya katıldığı yarıyılda Sarih Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası böldükten sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti.

 

Kayınvalide Semra ve Sinem Umaş

Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması suratından kayınvalide Semra Türk ile yıldızı bir cinsli barışmayan genç kız, müsabakaya sanki damgasını vurmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile yaşadığı bir yarıyıl aşk yaşayan Sinem Umaş, son olarak İşte Benim Tarzım müsabakasıyla gündeme gelmişti.

Sinem Umaş Didem Soydan münazarası

Sinem Umaş için mapus istemi

Mert Alaş: 10 sene evvel, 10 sene sonra

Ormanda yaşamayı seçen youtuber şoke etti!

'Yumurta'nın içinden bakın ne çıktı!