Sinem Ünsal’ın Gizli Saklı’ya vedası çok özel oldu!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yaz döneminde Fox TV ekranında yayınlanmaya başlayan ve polisiye komedi türündeki hikayesiyle rakiplerinden ayrı bir noktada bulunan Bakımlı Gizli dizisi ne yazık ama beklenen ilgiyi görmedi.

Başrollerde, Sinem Ünsal ve Halit Bağımsızlık Sarı ikilisinin uyumlu bir partnerlik sergiledikleri Gizli Saklı hakkında final kararı alındı.

Dizide ‘Naz’ karakterine yaşam veren güzel oyuncu Sinem Ünsal fazla sevdiği karakterine ve takım arkadaşlarına sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

Oyuncu paylaşımında şu hissi ifadeleri kullandı; “Sıcacık Gizli kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin, iyi ancak değdin hayatıma. Hikayemiz, hikayemizin kahramanları, hikayemizin tanıkları; kalbim doldu taştı sayenizde. Emeği geçen herkese ve bu yolculuğa tanık olan sizlere bin teşekkür. Haaa bi de; seni çok sevdim Naz’ım.”

Sinem Ünsal'ın Gizli Saklı'ya vedası çok özel oldu!.. 1

Oyuncu sosyal ağ hesabında, dizinin kamera ardındaki böylece çok fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. 3 Ağustos Çarşamba günü izleyicisine veda eden Sıcacık Saklı’nın sıkı takipçileri ise hala şaşkın.

Sinem Ünsal'ın Gizli Saklı'ya vedası çok özel oldu!.. 2

Fotoğrafların altına oyuncunun takipçileri kadar kısa sürede binlerce açıklama yapıldı. ‘Sizi çok sevdik’, ‘Çok özleyeceğiz!’, ve  ‘Hoşçakal Naz’ gibi yorumlar dikkat çekerken bir takım yorumlardan da en azından dizinin 8. final bölümünün izleyiciyi memnuniyet ettiği anlaşılıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sinem-unsalin-gizli-sakliya-vedasi-cok-ozel-oldu/1332249