Siyasetin gergin olduğu Yunanistan ile kültürel alışveriş Kırmızı Oda ile sürüyor!

Türkiye’de iki sezon baştan başa ekranda büyük etki bırakan Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya başrolde yer almıştı. tv8 ekranında yayınlanan ve ilk sezonunda çok başarılı reytingler alarak herkesi kafa karıştırıcı Kırmızı Oda, psikolojik derinliği olan sahnelerle birçok izleyiciyi etkilemeyi başarmıştı.

İzleyicilerin kendi hayatlarından bazı örtüşmeleri yaşaması ile daha da manalı hale gelen dizinin her bölümünde bambaşka hikayeler, meşhur misafir oyuncular ve birbirinden fazla bambaşka duygular ekrana yansıdı. Kırmızı Oda’nın başarısı da bu dinamizmi keza hikayeler noktasında hem de oyuncu değişimlerinde sergilemesi oldu. Şu Anda de Kırmızı Oda’nın Yunanistan’da hazırlanan versiyonu izleyicilerle buluşacak.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki siyasi ortamda gerginlik yaşansa da kültürel olarak komşu ülkenin Türk dizilerine olan ilgisinin artmaya devam ettiğini görüyoruz.

Kırmızı Oda’nın Yunanistan uyarlaması “Storgi” 23 Eylül’de başlayacak ve izleyiciler merakla bu diziyi bekliyor.

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Christos Georgiou’nun, mantıksal bağ adaptasyonunu Eva Pantazi’nin yaptığı yeni dizide Hekim Manolya karakterine Maria Nafpliotou yaşam veriyor. Dizi Skai TV’de 21:00’de ekrana gelecek.

“Kırmızı Oda” uyarlaması ”Storgi” ismiyle 23 Eylül’de Skai TV’de izleyicilerle buluşacak. Kırmızı Oda dizisinin Yunan versiyonunun izleyiciler kadar nasıl karşılanacağı da ilgiyle bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/siyasetin-gergin-oldugu-yunanistan-ile-kulturel-alisveris-kirmizi-oda-ile-suruyor/1336769