Enerji, gayrimenkul, turizm ve tekstil alanlarında dünyada 3 kıta ve 4 ülkede aktif faaliyet bildiren Solo Yatırım Holding, RD İnşaat meslek birliğiyle ilk olarak Ankara’da bir projeyi hayata geçirdi. ‘Solo Blue’ ismini verdikleri ev projesi düzenlenen program ile tanıtıldı.


Ankara’nın Gölbaşı ilçesi İncek bölgesinde, Solo Holding ve RD İnşaat’ın meslek birliğinde 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen, toplam 24 bin metre kare alana inşa edilen toplam 366 daireden oluşan ‘Solo Blue’ projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Lansmana, Solo Yatırım Holding Idare Heyeti Başkanı Hakan Cengiz, RD İnşaat Idare Heyeti Başkanı Rahmi Danışman, spiker ve oyuncu Ebru Destan ve oyuncu Wilma Elles ile çok sayıda iş ve sanat dünyasından katılım gerçekleşti.

 

Sunucu ve oyuncu Ebru Destan ile oyuncu Wilma Elles örnek daireyi inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ebru Destan, “Daireyi gezdiğim vakit benzeri bir villa geziyormuşum gibi hissettim. Yüksek tavan, yere kadar camlar ve depolama alanları ile fazla kullanışlı bir ev projesi.

Sosyal tesislerinin pozitif oluşu çocuklu aileler için iyi bir menfaat. Böyle sağlam konutların yapılıyor olması kendimce fazla güzel” dedi. Wilma Elles ise, “Türkiye’de güvenilir ve iyi inşaat şirketlerinin olması önemli olan. Fazla ihtiyacımız var. İnşaatta kullanılan malzemeler mükemmel seçilmiş ve Solo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Cengiz beyin eşi de projenin mimarı çok hoş tasarım yapmış. Özellikle İncek bölgesi çoğalan bir bölge,burada yatırım yapmak fazla rasyonel” diye konuştu.

‘BU PROJEMİZE AYRI BİR TARTMA VERİYORUZ’
Solo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Cengiz, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu bizim Ankara’daki birincil ev projemiz. Sosyal alanlarla donatılmış bir projedir.

Projemizde 366 daire vardır. Dairelerin tamamı 4+1 ve 2+1’den oluşmaktadır. 4+1 dairelerimiz 249 metrekare brüt alana, 2+1 dairelerimizde 165 metre kare alana sahip. Gelişmekte olan İncek bölgesinde sıfır yer sarsıntısı riski olan bir projeyi hayata geçirdik.

24 dönüm arsa üzerinde sadece 9 dönümü ev alanından oluşmaktadır. Kalan 21 dönüm sosyal yaşam alanından oluşuyor. 1 yıl sonra evlerin teslimatını yapmayı planlıyoruz.

Lansmanımızı gerçekleştirdik. Kampanyalarımızdan faydalanmak üzere vatandaşlarımızı satmak ofisimize bekliyoruz. Ankara’daki ilk projemiz o yüzden buraya öbür bir siklet veriyoruz” dedi.

MAYIS 2024 TESLİM EDİLMESİ BEKLENİYOR
16 bin metrekare sosyal alanlara sahip projede, 2+1 ve 4+1 daire tipleri yer alırken açık otoparka da sahip. Spor salonu, spa merkezi, Türk hamamı, çocuk park alanı, havuz, sauna ve sosyal alanlar yer alırken 2024 Mayıs ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/solo-holdingin-ankaradaki-ilk-konut-projesi-solo-blue-gorucuye-cikti.html