KENDİSİNİ SİTE ÇALIŞANI OLARAK TANITTI

Sabahtan Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine kadar Demet Akalın'ı arayan ve kendisini oturduğu sitenin çalışanı olarak tanıtan değişken, 'Covid-19 sebebiyle sitede iki taraflı alanları kullanmaması gerektiğini' söyleyerek telefonu kapattı.

TELEFONU KULLANAN KİŞİ ÇALIŞAN DEĞİL

Saatin ilerlemiş olması nedeniyle böyle bir telefon gelmesine şaşıran Akalın, site yönetimiyle iletişime geçtiğinde ise söz konusu telefon numarasını kullanan kişinin, çalışan olmadığını ve sitenin böyle bir karar almadığını öğrendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Akalın, kendisini arayan şüpheliyle iletişime geçirmek istedi ama aramalarına ve mesajına dönüş olmadı. Bunun üstüne savcılığa suç duyurusunda yer alan şarkıcı, kişisel telefon numarasını nasıl temin ettiğini belirleyemediği şüphelinin saptama edilip cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

YETERLİ DELİL ELDE EDİLEMEDİ

Savcılıkça başlatılan soruşturma dahilinde GSM hat sahibinin değişken Subhye Z. olduğu saptandı. Şüpheli, alınan ifadesinde böyle bir hattı kendisinin çıkarmadığını, olayla bir ilgisinin olmadığını, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini açıklama etti. Savcılık, kadının suçu işlediğine dair ulus davası açılması gerektirir tatmin edici delil elde edilemediği gerekçesiyle soruşturmayı kapattı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/solugu-savcilikta-alan-demet-akalinin-dosyasi-kapandi-haberi-535467