Uçankuş TV'de "Hayatın İçinden" programına konuk olan Songül Ülkü, 2007 yılında Marmaris'te fotoğrafçı Erol Atar'ın masasından Atar'ın arkadaşı tarafından bayıltılarak kaçırıldığını iddia ederek bu konuda Atar'ın da dahli olduğunu düşündüğünü söyledi.

"Duyduğuma göre Özcan Deniz bir yerlerde bana aşık olduğunu söylemiş. Erol'un da Özcan'a aşık olduğu bilinirdi. Yemeğe oturduk. Bir uyandım ben yatakta çıplağım adam ayakta duruyor..." diyen Songül Ülkü "Adam prezervatif takmaya çalışıyordu uyandığımda. Bence benim çıplak fotoğraflarımı çekip Özcan Deniz'e gönderdi. Bunu Özcan'a sormak lazım. Kıskandırmak için değil beni Özcan Deniz'in gözünden düşürmek için gönderildi diye düşünüyorum. Erol o günden beri kayıp..." şeklinde konuştu.

Songül Ülkü, Sarıyer'de yaşadığı evde de son derece huzursuz olduğunu ev sahibinin evine kendisinden izinsiz girip çıktığını ifade ederek "Tecavüze uğradığımı bile düşünüyorum. Bedenimde alışık olmadığım bir durum vardı. Evde eksilen eşyalar oluyordu." şeklinde konuştu. 

Kaynak: www.sacitaslan.com