Amerika Birleşmiş Devletleri’nin Los Angelas şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Anastasia Nova, Instagram’daki 400 bin takipçisiyle tekrar gözü kara pozlarını paylaştı. Instagram’da yoga ve dinç yapma ritüellerine dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Nova, son olarak en ince ayrıntısına kadar dantelden oluşan saydam tulumuyla kamera karşısına geçti. Nova’nın paylaşımı kısa sürede sosyal ağ kullanıcılarından bütün anekdot aldı.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medyadan sıklıkla iç çamaşırlı ve dekolteli kıyafetleriyle poz verdiği anları paylaşan Nova tekrar takipçilerini şaşırtmadı. Fenomen isim bu defa dantelden oluşan bir tulum giydi.

sosyal medya kullanıcılarının açiklama ve alkış yağmuruna tuttuğu gönderisinde Nova’nın kıyafetinin detayları anlaşılmadı. Bir sosyal ağ fenomeni gönderisine, “Nereden başlıyor?” yorumunu ekledi. Bir öteki sosyal medya kullanıcısı ise, “Bu değin güzel almak saklanmalı” yorumunu yaptı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/sosyal-medya-fenomeni-anastasia-novanin-kiyafetine-kimse-anlam-veremedi-nereden-basliyor.html