Ukraynalı sosyal medya fenomeni Louisa Khovanski, 24 Şubat’ta ülkesi ile Rusya aralarında başlayan savaştan daha sonra takipçisi sayısının arttığını ve sosyal medya kullanıcılarının kendisiyle daha fazla ilgilenmeye başladığını söyledi. Ilk Olarak Brezilya, Amerika Birleşmiş Devletleri ve İspanya almak üzere dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan erkeklerden izdivaç teklifi aldığını gösteren Khovanski, duruma ayaklanma etti. 28 yaşındaki fenomen ad teklifleri reddettiğini söyledi.

Savaşın devam ettiği ülkesinden çıkarması için erkeklerin kendisine evlenme teklifi ettiğini dile getiren Khovanski, “Beni Ukrayna’da çıkartmak için şimdiden 1000’den artı evlenme teklifi aldım. Ama gerçi ülkemden ayrılmayacağım. Erkekler bana her gün 200 devenin yanına, altın ve hatta ömür boyu üçgenin taban olmayan kenarı yıkama gibi acayip tekliflerde bulundu” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/sosyal-medyadan-isyan-etti-ukraynaliyim-ve-erkekler-surekli-bana-evlenmeyi-teklif-ediyor.html