Sosyal medyanın nimetlerinden faydalanan Pelin Akil şimdi de dikenine takıldı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu Pelin Akil, son dönemde yer aldığı projelerle tekrar dizi setlerinde kendisini göstermeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile bir vakit ara verdiği sektöre geri dönen oyuncu, en son bu sezon Barbaroslar isimli dizide Isabel karakterini canlandırdı.

Pelin Akil’in bu geri dönüşü de hayranlarını fazla hoşnut ediyor. İkiz kızları yer alan oyuncu, eşi Anıl Altan ile birlikte sosyal ağ paylaşımları ile büyük popülerlik elde etti. Gençlerin çok alaka gösterdiği ünlü çiftin, çocukları ile birlikte yayınladıkları videolar milyonlarca kez izlendi.

Pelin Akil bu süreçte sosyal medyayı çok başarılı kullandı ve koskocoman popülerlik de elde etti. Ama çeşitli şahısların olumsuz yorumları ile de karşılaşan ve bu duruma bir hayli kızan oyuncu, önemli bir karar aldı.

Bazı şahısların yaptıkları hakaret içerikli yorumlar nedeniyle konuyu mahkemeye taşıyan oyuncu, sosyal medyanın her şeyin dilediği gibi yazılabileceği bir yer olmadığını söyledi.

Sosyal medyanın nimetlerinden faydalanan Pelin Akil şimdi de dikenine takıldı! 1

Pelin Akil, dava sürecini etkileyecek konuyla ilgili bir öğretmek istemedi lakin genel anlamda görüşlerini şu sözlerle ifade etti:

“Her şeyi söyleyebileceğini zanneden kişiler oluyor. Klavye delikanlısı deniyorlar. Bu stil şeyler bu değin kolay yok. Dava sürecine girildiği süre aslında bunun büyük cezaları var. Bunun haberdar olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hakaret boyutuna geliyor. Eleştiri ile hakareti ayırabilmemiz gerekiyor.”

Bu nesil sorunları sıklıkla yaşamadığını açıklayan Pelin Akil, oysa böyle bir şeyle karşılaştığında cezasız kalmasını da istemiyor. Hakarete aleyhinde konuyu mahkemeye taşıma tercihini ortaya koyan meşhur oyuncu, “Ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü, böyle bir hakkım var. Bunu herkes yapabilir. O yüzden konuşmalarımıza, yazışmalarımıza uyarı etmemiz gerekiyor” biçiminde konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sosyal-medyanin-nimetlerinden-faydalanan-pelin-akil-simdi-de-dikenine-takildi/1328176