Aras Holding, geçtiğimiz ay yaptığı tanımlama ile Elif İnci Aras'ın Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğunu duyurmuştu.

Türkiye genelinde 1000'e yakın şubesi olan Aras Kargo hakkında sikayetvar.com internet sitesine yapılan binlerce şikayet müşterileri canından bezdirmiş vaziyette.

Cemiyet hayatında 'davetten davete koşan sosyetik güzel' olarak bilinen Elif İnci Aras'ın eşi Barışma Baran Aras'ın Idare Heyeti Başkanı Olduğu Aras Kargo hakkında her gün artan şikayetlerin sonucunda bir fazla mağdurun tüketici mahkemelerine gitmeye hazırlandığı söyleniyor.

Halkı canından bezdiren Aras Kargo hakkında sikayetvar.com sitesine yapılan ihbarlardan en göze çarpanları; Kargodan çıkan ürünlerin ve faturaların gerçek kargo sahiplerine ait olmaması, müşterinin haberi olmadan kargoların geri iade edilmesi, ürünlerin kaybolması ve bulunamaması, kargo kuryelerinin günlerdir ürünleri almaya gelmemesi, verilen siparişlerin günlerdir nerede olduğu bilinmemesi ve teslim edilmemesi, müşteri hizmetlerinin lakayıt tavırları, teslim edilen ürünlerin zarar görmesi ve tanıdık olmayan insanların çalıştırılması nedeniyle iletişim kopukluğu yaşanmasına dek yüzlerce şikayet olan Aras Kargo'nun yönetimdeki problemlerin müşteriye yansımasının ünlü lojistik devinin zorlama kaybetmesine yol açtığı iddia edildi.

Pandemi sürecinde güç günler geçiren yüzlerce mağdur vatandaşın tüketici mahkemelerine gideceği bahis edildi.

Cemiyet hayatında katıldığı davetler ile adından laf ettiren Elif İnci Aras'ın eşi, işadamı Barış Baran Aras'ı görünüşe göre o ancak önümüzdeki günlerde şiddet günler bekliyor.

Pandemi sürecinde insanlarının evlerinden çıkamaması ve bu yüzden internet üzerinden yaptıkları alışverişlerin güvenilir işyeri olarak aşina Aras Kargo ile teslim edilmesi gerekirken yaşanan sorunların duruşma koridorlarına taşınması lahza meselesi....

Aras Kargo şirketinin diğer şikayetlerine https://www.sikayetvar.com/aras-kargo adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: www.sacitaslan.com