Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahının yapılacağı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gösteri merkezi önünde polis bariyerleri ile geniş güvenlik önlemi alındı. Korumaların uydu fotoğraflı kağıtlarla koruma planı hazırladığı gözden kaçmadı. Nikahın ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılacağı gelen bilgiler arasında. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Küçükçekmece Belediyesi ekiplerinin gösteri merkezi çevresindeki alanlarda temizlik ve çiçek sulaması yaptığı, Halkalı'daki YKB Gösteri Merkezi'nin etrafına ise polis bariyerleri ile adeta çelikten bir duvar örüldü. Çalışma ekipleri tarafından içeriye meşrubatlar taşındı.

UYDU HARİTALI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Alanın etrafında kuş uçurtmayan Cumhurbaşkanlığı korumaları, nikahın yapılacağı mekanın uydu fotoğraflarını çıkardı. Bir görevlinin elinde bulunan kağıtların, nikahın yapılacağı günde görevli polislerin duracağı koruma noktalarının belirlendiği gelen bilgiler arasında.

YÜZLERCE POLİS GÖREV BAŞINDA OLACAK

Çiçeklerin sulanıp, tadilatın yapıldı YKB'nin yollarına da polis bariyerleri de döşendi. Nikah günü binlerce kişinin davet edildiği gün için yüzlerce polis görev alacak. Öte yandan, davetlilerin gireceği ana kapı girişine de çadırlar kurulurken, mekan dışında hazırlıkların büyük bir kısmının tamamlandığı görüldü.

Öte yandan nikahın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılacağı bilgisi de elimize ulaştı.