Süper anneler Pelin Karahan ve Pelin Akil aynı sahnede buluştu!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi dinç bir kadroyla fazla yakında yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

Asuman Dabak, Burak Sevinç, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi fazla sevilen meşhur oyuncuların yer aldığı muhteşem kadro  “Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik” Başlığıyla, 20 Eylül’de Maxımum Unıq Açıkhava’da sahnede olacak.

Pelin Akil ve Pelin Karahan gösterinin provalarından yaptıkları sosyal ağ paylaşımlarıyla heyecanı arttırıyorlar. İkisi de ekranların rağbette yüzü olan hoş oyuncular dans provasından yayınladıkları fotoğrafa ‘Süper Mom’ notunu düştüler.

Proje dahilinde şöhret ve dans dersleri bölge oyuncular son derece heyecanlılar. Yönetmenliğini tekrar Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen’in yaptığı projenin onur konuğu ise, Semiramis Pekkan.

Kariyerinin zirvesinde sahneleri vazgeçme kararı alarak müzik dünyasında neredeyse efsaneleşen meşhur isim Semiramis Pekkan, Haldun Dormen’in ricasını kırmayarak yıllar sonradan birincil kere 20 Eylül akşamı iftihar konuğu olarak sahneye çıkacak.

Öte yandan Alem Dergisi projenin bayan yıldızlarını kapağına taşıdı. Meşhur oyuncu Canan Ergüder’de harika bir ekiple böyle bir projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu açıklama etti.

Dergide projeyle ilgili şu ifadelere yer verildi; “Gözlerinin içi ışıldayan altı ünlü bayan ve altı öbür hikaye düş edin! 20 Eylül akşamı Haldun Dormen yönetmenliğinde “Senfonik Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” projesi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylar süren heyecanın perde ardından ise bakın neler oluyor?”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/super-anneler-pelin-karahan-ve-pelin-akil-ayni-sahnede-bulustu/1336568