Survivor 2016 eleme heyecanı ile bu akşam nefesleri kesecek. Kıbrıs hayallerine Efecan mı yoksa Serkay mı veda edecek? Adada bu hafta yaşanan bütün gelişmelerle beraber eleme gecesindeki aksiyonları haberimizde bulabilirsiniz.

"7 Haziran 2016 Survivor kim elendi, survivordan elenen aday kim oldu, adaya hangi isim veda etti" bu ve bunun gibi birçok sorunun yanıtını bu başlık altında bulabilirsiniz.

Survivor 2016 son hız devam ederken her seferinde adada farklı olaylar oluyor... Finalin yaklaşmasıyla birlikte daha aksiyonlu günler geçiren ada sakinleri, ödül oyunları ile enerji depolamaya devam ediyorlar... 

Ödül oyununu kazanamayan taraf ise pirinç yemeye devam ediyor...

Survivor'ın dün akşam yayınlanan 89. bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf 1 arkadaşını eleme potasını çıkardı.

Bugün ise ödül oyunu heyecanı yaşanacak ve hemen ardından "Survivordan kim elendi" sorusunu yanıtlamak üzere Acun Ilıcalı açıklama yapacaktır. Tabii ki ondan önce ödül oyunu hakkında bilgi verelim.

Ödül oyununun Beyonce konseri olduğu Survivor'ın önceki bölümünde açıklanmıştı. Yeni yayınlanan fragmanda konserden bazı kareler yer alıyor yalnız kimin kazandığını tahmin etmek mümkün değil. Ama işin diğer tarafından bakmak gerekirse, dün akşam internette dolaşan görüntüler ödül oyununu kimin kazandığı ve elenen adayın kimin olacağı ile ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkardı.


Herkes o iddiayı konuşuyor!

Bildiğiniz üzere Survivor 2016'da salı günleri eleme öncesi ödül oyunu oynanılıyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ayrıntılara göre bu hafta ödül oyununu kazanan takım Philadelphia'da Beyonce konserine gidiyor.

Henüz ödülü kazanan taraf belli değil. Survivor'ın 20:00'de başlayan bölümünde öncelikle ödül oyunu heyecanı yaşanacak ve hemen ardından ödülü kazanan taraf belli olacaktır.

Yalnız şimdiden internete bazı fotoğraflar yansımaya başladı. Daha önce NBA ödülünde olduğu gibi yine objektiflere yansıyan fotoğraflar "acaba" dedirtti.

İnternette dağılan fotoğraflara göre kazanan taraf "Gönüllüler" oldu. Gönüllüler takımından eksik olan tek kişi ise "Efecan" olarak görülüyor. Fotoğrafların gerçek olup olmadığı tartışılırken Survivor'dan elenen kişiyi öğrenmek için geri sayım başladı... Survivor'ın 14. haftasında "Survivor'dan kim elendi" sorusu yanıt bulacaktır...

KONSERDE, EFECAN YOK

Survivor 2016'da gönüllüler ikinci büyük ödülü kazanan takım oldu. Yeni bölüm yayımlanmadan, gönüllüler takımı Beyonce'un Philadelphia'daki konserini izlerken görüntülendi. Ancak konserde Efecan'ın olmaması 'elendi mi?' sorusunu akıllara getirdi.



Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? - 6 Haziran 2016 (Son bölüm)

Survivor'ın dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlığı kaybeden taraf yine Gönüllüler oldu.

Gönüllülerin üst üste aldıkları yenilgilerden dolayı oldukça üzgün oldukları ekranlara yansıdı. Bu üzgünlüğün bir sebebi daha vardı. Adadan bir kişinin daha potaya gitmesi gerekiyordu.

Ve o isim ise Efecan oldu.

2. eleme adayı belli oldu!

İkinci eleme adayı: Efecan

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak (7 Haziran 2016) bölümünde konsey heyecanı yaşanacak.

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kim kazandı? - 5 Haziran 2016



Survivor'ın 88. bölümünde kıyasıya süren rekabetin sonunda dokunulmazlığı kazanan taraf belli oldu. 

Ünlüler takımından bir kişi daha göndermek istemiyordu. En azından bu haftalık bir kişinin daha kalmasını sağlamak için ellerinden gelen herşeyi yaptılar ve dokunulmazlığı kazanan taraf oldular.

Ünlüler Takımı: 10 (Yunus, Atakan, Nagihan, Atakan, Semih, Nagihan, Semih, Nagihan, Atakan, Atakan.)
Gönüllüler Takımı: 8 (Damla, Efecan, Serkay, Efecan, İbrahim, İbrahim, Serkay, Damla.)
Ünlüler kazandı.

Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Geçtiğimiz hafta final sembolünü kazanan isim Damla olduğundan dolayı oyuna katılmadı. Efecan, Serkay ve İbrahim arasında gerçekleşen oyundan galip çıkan isim İbrahim oldu.

Gönüllüler'de kim kimi yazdı?

Gönüllüler'den hangi isim yazıldı sorusu en çok merak edilen sorular arasındaydı. Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın 88. bölümünde kimin kimi yazdığı tam olarak görüntülenmedi.

Acun Medya tarafından internetten yayınlanan açıklamalara göre işte kim kimi yazdı sorusunun yanıtı...

Efecan: Serkay
Serkay: Efecan
Damla: Serkay
İbrahim: Serkay
1. eleme adayı Serkay oldu.

İbrahim ise yeni kurallar gereği ekstaradan yeni bir aday seçmedi. Yalnızca dokunulmazlığını korudu.

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu hakkında

Survivor'ın geçen hafta yayınlanan bölümünde yine iki farklı dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. İki dokunulmazlık oyununu kaybeden tarafta Ünlüler olduğundan dolayı 3 farklı aday çıkartılmıştı.

NagihanSemih ve Yattara isimlerinin bulunduğu isimler arasından adaya veda eden, elenen isim Yattara olmuştu. SMS sonuçları ortaya çıktığında ise Nagihan'ın birinci olması herkesi şaşırtmıştı.

Bu hafta ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine iki dokunulmazlık oyunu oynanılacaktır. Sistemi tekrar hatırlatmak gerekirse; eğer aynı takım iki dokunulmazlığı da kaybederse toplam 2 eleme adayı çıkartılıyor.
...

İkinci dokunulmazlık oyunu bu akşam (6 haziran 2016) yayınlanacak olan Survivor'ın son bölümünde TV8 ekranlarında yer aldı.

Survivor kim elendi sorusu ise bir sonraki gün olan Salı günü yanıtlanacak olup, oy sıralaması sms sonuçları ile birlikte bu sayfada yer alacaktır.

SURVİVOR'DA SEMİH SAKATLANDI, GÖNÜLLÜLER İNANMADI

Son ödül oyununda sakatlanan Semih, daha sonra hastaneye gidip doktorlar tarafından tedavi edildi.

Serkay, İbrahim ve Efecan “Bu nasıl sakatlık. Adam kötü olduğu parkurda sakatım numarası yaptı” sözleriyle Semih’e tepki gösterdi. Bununla da yetinmeyip doktor Metin Kuş’a Semih’in sağlık durumunu sordu.

SURVİVOR 2016'DA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Gönüllüler takımı kazandi ve ödüle kavuştu! Sevdikleriyle görüntülü konuştular. İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı, sevdikleriyle görüntülü konuşma yapıp hasret giderdiler..

SURVİVOR'DA KURAL DEĞİŞİKLİĞİ
Survivor 2016'nın yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde son SMS oylamasından sonra kuralların nasıl olacağını açıkladı. Survivor 2016'da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek. Survivor bundan sonra haftanın 7 günü ekranlarda olacak.

"İki aday bir eleme"
Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek" dedi. Kıbrıs'taki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, "Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.