Survivor 2016 yılı Kıbrıs’ta düzenlenenen finalle son buldu. Finalde ise iki güçlü isim; Atakan ve Serkay SMS oylamasında birbirleri ile yarıştı.  Atakan ve Serkay’ın final koltuğunda oturduğu final gecesinin kazananı son ana kadar gelen SMS oylarıyla belli oldu. Survivor 2016’nın şampiyonu Avatar Atakan lakabıyla bilenen Çağan Atakan Arslan oldu. Atakan adının açıklanmasından sonra sevincini ailesine ve Survivor’daki takım arkadaşlarına sarılarak kutladı.

Survivor 2016 maratonu sona erdi. Survivor 2016'nın şampiyonu SMS oyları sonucunda Atakan oldu.  Survivor final gecesinde Yarışmacıların 4,5 ay boyunca yaşadıkları ilginç ve komik anlar da gösterildi. Özellikle yarışmada hırsıyla öne çıkan Nagihan’ın yaşadıklarını gösteren videolar herkesi gülümsetti.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.atakan survivor
Aatakan, 2011 yılında Özbekistan’da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul’da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.atakan-survivor
Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

SURVİVOR 2016 KIBRIS FİNALİNDE NELER OLDU?

Nefes kesen mücadelede ilk finalist Serkay olmuştu. Ardından oylamaya çıkan Atakan ve Damla ikilisinden Atakan ikinci finalist olmayı başarmıştı. Eleme gecesinde, halk oylaması sms sıralaması sonucuna göre kazanan isim belli oldu.

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi oldu.

Nagihan'dan büyük iddia: Gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıyım!'

Survivor 2016'daki tepkilerinden dolayı sempati toplayan Nagihan 'Ne yapsam bir türlü yaranamadım', 'Gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıyım' ifadelerinden bulunca Acun ılıcalı'dan 'Survivor'ın şampiyonu Nagihan Karadere' sözleri geldi...

Milyonlarca kişinin tutku ile izlediği Survivor artık sona geldi. 7 Şubat Pazar günü 2016 yeni Survivor ekranlara ilk kez geldi. Sonrasında pek çok ünlü ve gönüllü isimlerle yarışma başlamıştı. Çok değişik ve de farklı karakterlerin bir arada toplandığı takımlar oluşturuldu. Dilara Gönder, Anna Babkova, Ayşegül Melis Doğan,  İsmail Filiz, Tuğba İldiz, Yılmaz Morgül, Sinan Engin, Oğulcan Engin, Yattara ve Yunus Günçe, Nagihan Karadere gibi ünlü isimler yer aldı. Gönüllü takımı ile beraber ilk olarak farklı adalarda yaşamaya başlayan iki takım sona yaklaşırken artık adaları birleştirildi. Gönüllüler ve ünlüler olarak büyük mücadele verilen bu takımdan sonra adaylar birer birer elenmeye başladı. Aç kaldılar, güçsüz kaldılar, sinirleri yoruldu fakat her zaman oyunlarını hakkıyla oynadılar.