Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı için konsey toplanmıştı. Konsey elemesine geçilmeden önce Acun Ilılcalı, Gönüllüler Takımı'ndan Semih ve Zafer arasında üzücü olaylar olduğunu ve acil konseyde bu konu hakkında kararını açıklayacağını söylemişti.

Survivor'ın bugün yayınlanan bölümünde Gönüller Takımı için toplanan olağanüstü konseyde, Acun Ilıcalı aldığı kararları açıkladı

ZAFER DİSKALİFİYE OLDU
Ilıcalı şöyle konuştu, "Dün akşam konsey öncesinde üzücü olaylar oldu. Bu sabah erken saatlerde değerlendirme yaptık. Aldığımız karar şöyle, yaşanan olayda Zafer'in davranşlarını ada güvenliğini tehdit ettiğini düşündüğümüz için Zafer Survivor'dan diskalifeye oldu."

"Zafer'i niye diskalifye ettik. İki yarışmacının birbirini anlık olarak itmesi, omuz atması bunlar eleme sebebi değil. Sebep ada güvenliğinin ciddi derece tehdit altında olması. Biz yarışmacı elemek istemeyiz. Emeği heba etmeyi istemiyoruz."

Konu ile alakalı Serkay, "Çok üzüldüm. Yaklaşık bir, bir buçuk haftadır Semih'le atışma oluyordu zaten. Herşeyi önceden durduk ama açlık herkesi çok gergin hale getirdi. Zafer'i son zamanlarda çok mutsuz görüyorduk. Oyun kaybetmek, istatistiklerin düşmesi buna itti. Zafer'in enerjisi bizi çok iyi etkiliyordu çok üzgünüm."

İbrahim ise, "Duyduğumda şok oldum. Zafer'in kalbinin ne kadar temiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama çok fazla anlık tepkileri vardır. Onun karakteriydi bu. Hergün konuşuyorduk sakin ol diye."

SEMİH ÜNLÜLER TAKIMINDA OLACAK
Acun Ilıcalı şöyle devam etti, "Bundan sonra Semih, Ünlüler Takımı'nda olacak".

Semih'in Ünlüler Takımı'nda yer alması sonucunda Nagihan, "Şoktayız, hayırlısı olsun aynı sorunları umarım bizde yaşamayız." dedi.
Atakan, "Zafer gerçekten iyi bir insandı. Düşmemesi gereken bir hataya düşmüş. Uzun zamandır bu olayları gözlemliyorum. Bizde gelen geldiği gibi karşılanır. Hoş geldi, bize yaklaştığı gibi ona yaklaşacağız." diye konuştu.

SEMİH KONSEYE DAVET EDİLDİ
Semih konseye sonradan gelerek Ünlüler Takımı'nın arasına oturdu. Konu ile açıklamaları şöyle oldu,

"Şimdi ben tatsız olaya girmeyeceğim. Ben yokken ne konuşuldu bilmiyorum. Benim tahminlerim iyidir. Gönüller Takımı benim arkamdan iyi şeyler konuşmadığını biliyorum. Sizin hakkınızda ben çok fazla konuşmayacağım. Size başarılar diliyorum ama çokta başarılı olacağınıza inanmıyorum. Gizem'le çok güzel arkadaşlığımız oldu. Siz bunları yaşayamadınız. Ama ben biliyorum. Arkadaşlarınızı nasıl gönderdiğinizi biliyorum. Hayırlısı buymuş teşekkürler" diyerek konuştu.