22 Nisan Cuma Survivor Ödül Oyunu'nu kimin kazanacağı yavaş yavaş netlik kazanıyor. Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler arasında takım olarak son ödül oyunlarından biri oynanıyor. Efecan, Damla, Serkay, Gizem Memiç, İbrahim ve Gizem Kerimoğlu'nun kaldığı gönüllüler takımı Semih'in transfer olduğu ünlüler takımına karşı hırslı ve kazanmaya istekli. 

Ödül oyunu henüz oynanmadan kazananı açıklıyoruz, birazdan. 

Eleme potasında olan Gizem Kerimoğlu, "Düşüncelerim aynı. hiç birşey değişmedi. Hayırlısı neyse o olsun." diyerek kısa bir açıklama yaptı. Dokunulmazlığı kazanan İbrahim, "Birleşmeye yakın çok önemli bir dokunulmazlıktı bizim için. Takımımızdan beşinden herhangi biri kazansaydı fark etmezdi" diye konuştu. Semih ise, "Yeni adada herşeyt çok güzel geçiyor. Herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek. Arkadaşların bana kucak açması nedeniyle teşekkür ederim. Herkes çok iyi anlaşıyorum. Bugü bizimle alakalı bir konu yok. Kimin söyleneceğini de tahmin ediyorum" dedi.

22 NİSAN ÖDÜL OYUNU GÖNÜLLÜLERİN Mİ OLACAK?
Bu akşam oynanacak ödül oyununda kazananın gönüllüler olacağı düşünülürken bu durum yavaş yavaş netlik kazanacak. Survivor'da Semih'ten kurtulduklarını düşünen gönüllüler takımı ünlüler karşısında son derece hırslı ve mücadeleci olup son ödül oyunlarından birini kazanmayı hedefliyor. Ünlüler karşısında Gönüllülerin başarıya ulaşacağı düşünülürken, ünlülerde birleşme öncesi durumlar biraz karışacak. 

Semih ve Zafer arasında yaşananlar sonucu Semih ünlüler takımına geçirilmiş zafer ise Survivor'dan diskalifiye edilmişti. İşte o görüntüler;