Survivor'ın bugün ekrana gelecek olan bölümünde oyun ödülü esnasında başına darbe alarak havuza düşen 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan kimdir nereli kaç yaşında? Atakan Arslan yaralandı mı? Atakan Arslan yarışmaya devam edecek mi? Açıklama yapıldı mı? Attakan Arslan elenecek mi? İşte ayrıntılar...

Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Avatar Atakan gösterdiği performans ile diğer yarışmacıların bir adım önüne çıkmayı başardı. Çağan Atakan Arslan Türk kick boks ve Muay Thai sporcusudur aynı zamanda. 27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. Peki Survivor Avatar Atakan kimdir nereli, kaç yaşında? Haberimizde sizler için derledik. 

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?  

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.



2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.
 
Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.