Survivor 2016'da adaların birleşmesine bir hafta kala son eleme gerçekleşti. Bu hafta 4 eleme adayı Tuğba Özay, Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu ve Serkay arasından kim elendi? Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı bu akşam elendi.

Survivor 2016'da seyircilerin dün akşam kullandıkları oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak adasına veda eden kişi Tuğba Özay oldu.

Tuğba Özay, "Hislerim gerçekten çok kuvvetli. Daha şimdi Atakan'a gideceğimi hissediyorum dedi. Güzel bir dostluk yaşadığımı zannetmiştim o da bozuldu. Sonuçta tabiki burada ki yarış kadar duruşta önemliydi. Umarım ülkemede döndüğüm zamanlar insanlar keşke onun hakkında dedikodu yapmasaydınız demez. Sadece burada yaşanıyor zannediyor herşeyi. Ana karadan çok uzağız. Ne olursa olsun değerlerimize, kendimize sahip çıkalım. Burada yaşanacak herşeyi biliyorduk. Umarım herşeyin hayırlısı olur. Hakkım varsa helal olsun. Hepinize de çok teşekkür ediyorum. Ben biraz duygusalımdır bakmayım öfkelenirim filan ama tüm bildiklerimin yanında çok çocuk ruha sahip bir Tuğba var. Çok teşekkür ediyorum herkese." dedi.

Acun ise, "Kafamda acaba şöyle derler mi diye soru işareti var diyorsun. Dışarıda hiç kimse o korktuğun şeyi söylemeyecek sana. Seni tanımayan herkese kendini tanıttın. Buna bende dahilim." dedi.