Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüller Takımı'nda bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim eleme potasına kimi gönderdi?

Konseye İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, İbrahim'e eleme potasına göndereceği ismi sormadan önce konseyde yarışmacılara söz hakkı verdi.

Eleme potasında olan Gizem Kerimoğlu, "Düşüncelerim aynı. hiç birşey değişmedi. Hayırlısı neyse o olsun". diyerek kısa bir açıklama yaptı.

Dokunulmazlığı kazanan İbrahim, "Birleşmeye yakın çok önemli bir dokunulmazlıktı bizim için. Takımımızdan beşinden herhangi biri kazansaydı fark etmezdi" diye konuştu.

Semih ise, "Yeni adada herşeyt çok güzel geçiyor. Herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek. Arkadaşların bana kucak açması nedeniyle teşekkür ederim. Herkes çok iyi anlaşıyorum. Bugü bizimle alakalı bir konu yok. Kimin söyleneceğini de tahmin ediyorum" dedi.

İBRAHİM ELEME İÇİN KİMİN ADINI SÖYLEDİ

İbrahim, "Öncelikle bugün oyunu kazandıktan sonra bütün gün düşündüm. Önce bireysel düşündüm. Planlar yaptım. Sonra bu planları arkadaşlarımla paylaştım. Sonra bir karar verdim. Amacımız Gizem Kerimoğlu'nu göndermek. Söyleyeceğim isim daha önceki haftalarda potaya girmiş ve çıkmış kişilerden. Bunu çok düşündüm. Başka söylenecek birşey yok. O beni biliyor. Ben de onu biliyorum. Serkay" dedi.