Survivor hız kesmeden devam ediyor.TV8 ekranında yayınlanan Survivor'da heyecan dorukta. Bu gece iletişim ödülü için yarışacak olan Ünlüler ve Gönüller takımında sinirler geriliyor. Survivor yeni bölümde neler olacak?

Survivor bu akşam 63. bölüm ile ekrana gelecek. Bu akşam oynanacak İletişim ödülünde kazanan taraf kim olacak? Son iletişim ödülünü kazanan Ünlüler galibiyetlerini sürdürmek isterken;Gönüllüler takımı artık iletişim ödülünü kaptırmak istemiyorlar. Kıyasıya rekabet yaşanacak.

YATTARA VE YUNUS ARASINDA GERGİNLİK

Konseyde Yunus'un adını söyleyen Yattara, Nagihan, Yunus ve Semih'le arasını bozdu. Yunus'un Yattara'ya karşı siniri dinmiyor.Gece Yunus ve Yattara arasında hararetli dakikalar yaşandı.

Konsey sonrası yıldızları barışmayan Yunus ve Yattara arasında gerginlik devam ediyor. Yattara'nın "18 yaşındaymış gibi davranıyorsun" sözlerine karşı Yunus, o olay sözleri söyledi.


SURVIVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da eleme kuralları değişti. Geçtiğimiz hafta dokunulmaz oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde Atakan'ın ismini söyledi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yattara ise Yunus'un ismini söyledi. Ünlüler takımından Atakan ve Yunur eleme potasına girdi.

Bu hafta oynanacak olan ikinci dokunulmazlık oyununda kim başarılı olacak merak konusu. Ünlüler kaybederse yeniden ünlüler takımından adaylar çıkacak. Gönüllüler takımı kaybederse Atakan ve Yunus'un rakipleri Gönüllüler takımı arasından olacak.

Dört kişi eleme potasında olacak. Yapılan sms oylaması sonucu ise Survivor'da elenen isim belli olacak.