Survivor'da bu hafta kimin eleneceği henüz belli olmadı. Bugün yayınlacak 66. bölümün ardından adaya veda eden isim belli olacak. Peki Survivor 2016'da bu hafta neler yaşandı? İşte detaylar...

Survivor 2016'da eleme tahminleri! Ezgi mi, Yunus mu, Atakan mı? Survivor'da kim elenir? İşte o tahminler...

Bilindiği üzere Survivor'ın bu akşam gerçekleşecek olan bölümünde 3. eleme adayından birisi adaya veda edecektir. Adaya veda etme olasılığı bulunan adaylar arasında Ezgi, Atakan ve Yunus yer alıyor. Yapılan tahminlere göre Ezgi'nin gitmesi bekleniyor.

İzleyiciler kimin elenmesini isteniyor?
Son günlerde sürekli olarak Ezgi ile Atakan'ın çok iyi anlaştığı gündeme geliyor. Bir kısım bundan mutluluk duyarken, diğer kitle ise bunu doğru bulmuyor. Bu nedenle Ezgi'nin elenmesini istiyor.

Ezgi'nin elenmesini isteyenler ise Yunus'a oy gönderiyor ve böylece Ezgi'nin geride kalmasını sağlıyor.

Diğer tarafta ise Semih'in fanlarının oldukça fazla olduğunu biliyoruz. Semih, Yunus'un biraz daha yarışmada kalmasını istiyor. (Semih'in Yunus ile ilgili açıklamasını sayfanın altında bulabilirsiniz.) Kendisi de eleme adayları arasında olmadığından dolayı Semih'i sevenler Yunus'a oy gönderebilir. Böylece Yunus'un adada kalması sağlanabilir.

Bu detayları göz önünde bulundurursak tahmini olarak sıralamanın alttaki şekilde olması bekleniyor.

Survivor 10 Mayıs 2016 Tahmini SMS Sonuçları

1- Atakan
2- Yunus
3- Ezgi

Survivor'da kim elendi ne zaman belli oluyor?

Survivor'un 9 Mayıs 2016 bölümünde hem oyun heyecanı yaşandı hemde sms oylaması gerçekleşti. SMS oylamalarının başladığı Acun tarafından haber verildi ve dakikalar sonra oy verme işleminin sonlandığı bilgisi verildi. Bu süreçte herkes yarışmada favorisi olan kişiye oy gönderdi. Kimileri aynı kişiye birden fazla oy gönderdi.

Şuan Survivor tarafında sonuçlar gizli tutuluyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde kimin elendiği açıklanacaktır.

10 Mayıs 2016'da elenen isim belli olacaktır.

Halk tarafından belirlenecek olan SMS oylaması sonuçları TV8 Yan ekran uygulamasında yer alacağı gibi bu sayfada da yer alacaktır.

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun yanıtlanmasına çok az zaman kaldı. Gelişmeler için bu sayfayı takip etmeye devam ediniz...

Survivor son bölümde neler yaşandı? (9 Mayıs 2016 Pazartesi)

SEMİH GİTMESİNİ İSTEMEDİĞİ İSMİ BÖYLE AÇIKLADI
Survivor ünlülerde Survivor Atakan, Survivor Yunus ve Survivor Ezgi eleme adayı oldu. Büyük bir parçalanmanın yaşandığı ünlüler takımında Survivor Semih kimin elenmesini istemediğini arkadaşları ile paylaştı. Survivor Yunus Günçe'nin takım için kritik bir öneme sahip olduğunu düşündüğünü söyleyen Survivor Semih oyun da alabildiği için Survivor Yunus'un yedek durumunda takım için önemli olduğunu söyledi. Bu nedenle üç isim arasından Survivor Yunus'un elenmesini istemediğini ifade etti.
9 Mayıs 2016 Ödül oyununu kim kazandı?
Survivor yarışmacılarının heyecanla beklediği büyük ödül dün akşam yayınlanan bölümde açıklandı. Acun tarafından açıklama yapıldıktan sonra Survivor yarışmacıları büyük ödül için kıyasıya yarıştı.

Survivor 2016'nın 65. bölümünde gerçekleşen ödül oyununu 1 farkla Ünlülerkazandı. Ünlüler büyük sevinç yaşarken Gönüllüler ise üzüntülü dakikalar yaşadı.

Son sayısı kazanarak takımının ödül oyununu kazanmasını sağlayan Yattaraise ayrı bir mutluluk yaşadı.

Ödül oyununu 10-9 skoruyla kazanan Ünlüler, ilerleyen günlerde uçak ile adanın dışına çıkarak kataramanda yemek keyfi yaşayacaklar.
Yarışmacılar eleme ile ilgili neler söyledi?

ATAKAN: CEVABI HALK VERECEK 

Atakan; "Benim için tabii ki zor bir konsey çünkü potadayım. Dokunulmazlık oyunlarında bir şey yapıp asılmamız lazım ve kazanmamız lazım. Artık son düzlüğe girdik, girdiğimiz düzlükte iyi yarışmacıların da elenecek olması bizim için dezavantaj. Burada adayım, tabii ki kimse gitmek istemeyecektir ve ben de burada kalmak istiyorum. Survivor'ı çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum, güçlü olduğumu düşünüyorum, buraya kadar biz elimizden geleni yaptık, artık geri kalanın cevabını halk verecek" diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE: FANİ OLDUĞUNU HATIRLA

Yunus Günçe; "Eleme için şunları söyleyeceğim. Bir omzumdan öbür omzuma 'Fani olduğunu hatırla' yazıyor dövmeyle. Bu benim hayat felsefem, bunu idrak ettikten sonra insan her şeye başka bakıyor. Survivor'da da faniyim, şampiyon da olsam bir gün Survivor bitecek. Bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Dünyaya baktığım yerden yaşadıklarıma bakıyorum Survivor'da. Herkesin güvendiği bir şey var hayatımda, annemin evindeki oda. Bu konseyden benim adım çıkarsa tekrar o odaya döneceğim. Burda olmayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum, gitmeyi kimse istemez. Burda olmamı isteyen insanlar varsa, bu da açık bir davettir belki, harekete geçmelerinde bir sakınca yok" ifadelerini kullandı.

EZGİ: KENDİMİ İYİ İFADE ETTİM

Ezgi; "Üçümüz de potadayız, benim ilk SMS'e, oylamaya çıktığımız bir oylama. Gerçekten içim, gönlüm çok rahat. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burda olduğum süreçte gerçekten çok güzel zamanlar yaşadım, burada kalmaya devam etmek istiyorum. O yüzden bundan sonraki halkımıza bağlı" diye konuştu ve daha sonra Acun Ilıcalı Survivor seyircilerine "Kimin gideceğine kimin kalacağına siz vereceksiniz" diyerek Atakan, Ezgi ve Yunus Günçe'nin SMS oylamalarını bir kez daha hatırlattı. Survivor kim elendi, survivor ünlülerde adaya veda eden isim kim gibi sorular 10 Mayıs Salı (bu gece) yanıtını bulacak.

ACUN ILICALI O VİDEOYU PAYLAŞTI!

Acun Ilıcalı Survivor'ın başarılı yarışmacısı Nagihan Karadere'nin Tuğba Özay'la kavga videosunu Instagram hesabından paylaştı.
Survivor 2016'da ünlüler takımında ilk günden itibaren başarılı oyun performansının yanı sıra takım içindeki ilginç hamleleri ve hırsıyla dikkatleri çeken Nagihan Karadere'nin Tuğba Özay'la ödül oyunu sonrasında yaşadığı kavga olay olmuştu. Acun Ilıcalı da Tuğba Özay'ın elenmeden önce Nagihan'la yaşadığı son kavgadan ilginç bir videoyu Instagram hesabından paylaştı.

YATTARA VE YUNUS ARASINDA GERGİNLİK

Konseyde Yunus'un adını söyleyen Yattara, Nagihan, Yunus ve Semih'le arasını bozdu. Yunus'un Yattara'ya karşı öfkesi dinmiyor. Gece Yunus ve Yattara arasında hararetli dakikalar yaşandı.Konsey sonrası yıldızları barışmayan Yunus ve Yattara arasında gerginlik devam ediyor. Yattara'nın "18 yaşındaymış gibi davranıyorsun" sözlerine karşı Yunus, o olay sözleri söyledi.

Survivor'da neler yaşandı? (8 Mayıs 2016)

Survivor 2016'nın finali yaklaştıkça heyecan artıyor. Survivor'ın 8 Mayıs 2016'da yayınlanan bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım yine şaşırtmadı.

"Peki dokunulmazlık oyunu nasıl geçti? Oyunu kim kazandı? Dokunulmazlık oyunundan sonra 3. eleme adayı kim oldu? Elenen isim ne zaman belli olacak? Eleme ne zaman yapılıyor?" gibi soruların yanıtlarını bu başlık altında bulabilirsiniz.

Diğer soruları yanıtlamadan önce Survivor 2016'da kim elendi sorusunun ne zaman yanıtlanacağı ile ilgili açıklamayı sizlere aktaralım.

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Survivor'ın 8 Mayıs 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde Survivor izleyicileri yine farklı bir oyuna şahit oldu. Bilindiği üzere gönüllüler takımı ödül oyunlarında her zaman daha hızlı başlıyordu. Bunu daha önceki oyunlardan iyi biliyoruz. Yalnız bu kez Ünlüler takımı 3-0 skoruyla başlayarak Survivor izleyicilerini şaşırttı.

Bu şaşkınlık uzun sürmedi. Çünkü Gönüllüler takımı skoru 6-6'ya getirerek eşitliği sağladı. Daha sonra Atakan'ın başarısıyla Ünlüler bir farkla öne geçti. Gönüllüler yılmadan hırslı bir şekilde oyuna devam etti.

Ve....

Gönüllüler kazandı

Kim kimin adını yazdı?

Yunus - Ezgi
Nagihan - Ezgi
Yattara - Ezgi
Semih - Ezgi
Atakan - Nagihan
Nagihan - Nagihan

Eleme adayı olarak sadece Nagihan ve Ezgi isimleri yazıldı.

3. eleme adayı kim oldu?

4 oy alan Ezgi, 3. eleme adayı olarak seçildi.

Daha önceki eleme adayları nasıl belirlenmişti?

1. eleme adayı Yattara'nın seçimiyle Yunus Günçe olarak belirlenmişti.

2. eleme adayı olarak belirlenen Atakan ise Semih, Nagihan ve Yunus'un verdikleri oylar ile eleme potasına çıkmıştı.

Survivor'da kim elenir?

Eleme adayları arasında bulunan isimlerden Atakan'ın bir süre daha Survivor'da kalması bekleniyor. Diğer iki aday olan Yunus ve Ezgi isimleri arasından Ezgi'nin elenmeye daha yakın olduğu konusunda tahminler bulunuyor.

Survivor 1. Eleme Adayı Yunus Günçe kimdir?​

Yunus Günçe
, 1976 senesinde Almanya'da doğmuştur. Aslen Trabzonludur. Survivor 2016'nın tanınan isimleri arasında yer almaktadır.

Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen olarak kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan ve ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapan Yunus Günçe, Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır.
Yunus Günçe hangi projelerde yer aldı?

Diziler


2008 : Rüzgâr
2007 : Gemilerde Talim Var
2006 : Candan Öte
2005 : Sihirli Annem
2005 : Savcının Karısı
2005 : aşk Her Yaşta
2004 : Görünmez Adam
2003 : Aşk Olsun
2002 : Bir Tatlı Huzur
2002 : Koçum Benim

Filmler

2004 : Hırsız Var
2002 : O Şimdi Asker

Programlar

Kariyeri boyunca çeşitli televizyon projeleri gerçekleştiren Yunus Günçe TRT Spor'da pazartesi, çarşamba ve cuma günleri devam eden farklı spor dallarını eğlenceli bir formatla sunmaktadır. Yunus Günçe ile Sporaktif halen güncel olarak yayınlanmaktadır.



Survivor 2. Eleme Adayı Çağan Atakan Arslan kimdir?

27 Ağustos 1989, İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır.

Çağan Atakan Arslan, modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de "Soldier" olarak ringe çıkmıştır.

Aynı zamanda 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir.TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır."

Başarıları

2007 - Kickboks Türkiye Şampiyonu
2009 - Wffa Free Fight Avrupa Şampiyonu
2010 - Muay Thai Türkiye Şampiyonu
2010 - Best Muay Thai Superlig Şampiyonu
2010 - Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonu
2010 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Üçüncüsü
2011 - Türkiye Muay Thai Şampiyonu
2011 - Best Muay Thai Süper Ligi Şampiyonu
2011 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonu
Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında ''Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Arslan'ın idolü ise Guile'dir.

Ayrıca Avatar lakabıyla bilinen Çağan Atakan Arslan'ın boyu 1,88 m'dir.

Survivor 3. Eleme Adayı Ezgi Avcı kimdir?​

Ezgi Avcı
, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezon Survivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor.