Dominik'te gün geçtikçe Survivor heyecanı artarak devam ediyor. Peki adada son durum ne? Bu hafta elenecek isimler kimler? İşte o 4 isim...

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını verecek ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetmiş ve 2 eleme adayı çıkarmışlardı. Survivor'da 23 Mayıs 2016 akşamı oynanan ikinci dokunulmazlığı da gönüllüler kaybetti. Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü'nün kafa kafaya geldiği kavga görüntüleri herkesi sarstı.


Survivor adasında 24 Mayıs 2016 akşamı yapılacak elemenin adayları belli oldu. İlk dokunulmazlığı ünlüler takımı kaybetmişti ve ada konseyinde Yunus Günçe adı yazılmıştı.

Bireysel dokunulmazlığı sürpriz bir şekilde kazanan Semih Öztürk ise şok bir kararla Avatar Atakan ismini elemeye çıkarmıştı.



SURVİVOR KİM ELENECEK İSMİ YAZILANLAR?

Survivorda 23 Mayıs 2016 pazartesi günü oynanan ikinci dokunulmazlığı gönüllüler takımı farklı bir skorla kaybetti. Ünlüler takımında Atakan ve Yattara hiç oyun vermedi. Gönüllüler takımında ise erkekler kötü günlerindeydi ve atışlarla dokunulmazlığı kaptırdılar.

Eleme için gönüllüler takımı ada konseyine giderken bireysel dokunulmazlığı İbrahim Giydirir kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Gizem Memiç oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim Giydirir'in kararıyla ikinci eleme adayı da Damla Can oldu.



Survivor 2016 adasında kritik eleme salı gecesi ekrana gelecek. Gönüllülerden ismi belirlenen iki kişi ile Atakan ve Yunus Günçe için SMS oylaması yapıldı ve Survivor SMS sonuçları sıralaması ile en sonda olan isim elenecek.

SURVİVOR ÜNLÜLER KİMİN ADI YAZILMIŞTI?

Survivorda pazar günü ünlüler takımı sıkıntılı bir ada konseyi geçirmişti. Atakan adını veren Semih Öztürk'e fena halde bozulmuştu. İşte ünlüler takımının ada konseyi.

SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince bireysel dokunulmazlık altın kıymetinde oldu. Nagihan ve Atakan erkenden pes ederken Yunus ve Semih son ikiye kaldı. 

SEMİH ÖZTÜRK VE GÖNÜLLÜLER KAVGA ETTİ

Survivor dokunulmazlığı kazanan son sayılı Serkay Tütüncü , Semih Öztürk karşısında alınca olay çıktı. Serkay elindeki bayrağı Semih'e fırlattı. Semhi Öztürk de bayrağı alıp Efecan'a attı. Ve 'dua et kafana atmadım' diyerek de tahrik etti. 

SURVİVORDA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da geçen hafta gönüllüler takımı uzun bir aradan sonra arka arkaya dokunulmazlık oyunlarını kaybetti. İlk dokunulmazlık oyunundan sonra Gizem Kerimoğlu ada konseyinde yazıldı. Bireysel dokunulmazlığı alan Gizem Memiç de Serkay Tütüncü adını verdi. İkinci dokunulmazlığı da gönüllüler takımı kaybedince üçüncü aday da Damla Can olmuştu.



Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları açıklandığında gönüllüler takımı elenen kendi takımlarından olsa da çok sevindi. Zira elenen kişi Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu gönüllüler takımında Semih Öztürk ile hareket ederek arkadaşlarına bir çok kez çelme takmıştı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında gönüllüler için en son geçen hafta SMS oylaması yapıldı. İşte o elemenin sonuçları ve önceki SMS oylaması verileri;

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları
1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan

7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer
Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları
1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI

Survivor takımı bugüne kadar en çok elemeye çıkan taraf oldu. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları ile en son 10 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Avcı elendi. İşte şimdiye kadarki SMS sıralamaları;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı
Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016
1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)
Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları
1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)