Survivor'da 9 Mayıs Pazartesi günü yapılan ödül oyunu geceye damgasını vurdu. Survivor tarihinde bir ilk yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı 9-9'luk bir skor yakaladı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı'da 3'lü bayrak yarışının yapılacağını söyledi. Ünlüler takımından Yattara, Atakan, Nagihan Gönüllüler takımından ise Serkay, İbrahim ve Damla yarıştı. Yapılan mücadeleyi ünlüler takımı kazanmayı bildi ve muhteşem bir ödülün sahibi oldu. Survivor son bölümde neler yaşandı? Tüm gelişmeler haberimizde mevcut.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNDA BİR İLK YAŞANDI

Survivor 2016'da adaların birleşmesinin ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında gerilim daha da artarken, yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu vardı. Nefesleri kesen oyunda skor 9-9'a geldi. Survivor'da dün yaşanan bir ilki de Acun Ilıcalı açıkladı.  Acun Ilıcalı daha sonra Survivor'da bir ilk olan 3'lü bayrak yarışı yapılacağını söyledi. Kazanan ünlüler takımı oldu.

SURVIVOR KİM ELENECEK? 

Survivor ada konseyinde Avatar Atakan'ın korktuğu oldu. Haftalardır Ezgi elenir kabusu yaşayan Atakan ada konseyinde kaçınılmaz sonla yüzleşti. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Yunus Günçe beklendiği gibi Ezgi Avcı adını yazarak onu eleme potasına soktular. En çok merak edilen Yattara'nın kime oy vereceğiydi. Yattara Ezgi Avcı adını vererek 4 oyla onu potaya itenlerden oldu. Yattara bugüne kadar hep 'zayıf' gördüğü isimleri eleme adayı yaptı. Atakan'ın propagandasına rağmen bu kez de kuralını bozmadı.

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KONUŞTU!

Survivor 9 Mayıs 2016 ada konseyinde Acun Ilıcalı halk SMS oylamasını başlattı ve eleme adayları olan Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı’ya söz verdi. Yarışmacılar elenmemek için şu mesajları verdi.

ATAKAN: CEVABI HALK VERECEK  
   
         
Atakan; “Benim için tabii ki zor bir konsey çünkü potadayım. Dokunulmazlık oyunlarında bir şey yapıp asılmamız lazım ve kazanmamız lazım. Artık son düzlüğe girdik, girdiğimiz düzlükte iyi yarışmacıların da elenecek olması bizim için dezavantaj. Burada adayım, tabii ki kimse gitmek istemeyecektir ve ben de burada kalmak istiyorum. Survivor’ı çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum, güçlü olduğumu düşünüyorum, buraya kadar biz elimizden geleni yaptık, artık geri kalanın cevabını halk verecek” diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE: FANİ OLDUĞUNU HATIRLA

Yunus Günçe; “Eleme için şunları söyleyeceğim. Bir omzumdan öbür omzuma ‘Fani olduğunu hatırla’ yazıyor dövmeyle. Bu benim hayat felsefem, bunu idrak ettikten sonra insan her şeye başka bakıyor. Survivor’da da faniyim, şampiyon da olsam bir gün Survivor bitecek. Bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Dünyaya baktığım yerden yaşadıklarıma bakıyorum Survivor’da. Herkesin güvendiği bir şey var hayatımda, annemin evindeki oda. Bu konseyden benim adım çıkarsa tekrar o odaya döneceğim. Burda olmayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum, gitmeyi kimse istemez. Burda olmamı isteyen insanlar varsa, bu da açık bir davettir belki, harekete geçmelerinde bir sakınca yok” ifadelerini kullandı.



EZGİ: KENDİMİ İYİ İFADE ETTİM

Ezgi; “Üçümüz de potadayız, benim ilk SMS’e, oylamaya çıktığımız bir oylama. Gerçekten içim, gönlüm çok rahat. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burda olduğum süreçte gerçekten çok güzel zamanlar yaşadım, burada kalmaya devam etmek istiyorum. O yüzden bundan sonraki halkımıza bağlı” diye konuştu ve daha sonra Acun Ilıcalı Survivor seyircilerine “Kimin gideceğine kimin kalacağına siz vereceksiniz” diyerek Atakan, Ezgi ve Yunus Günçe’nin SMS oylamalarını bir kez daha hatırlattı. Survivor kim elendi, survivor ünlülerde adaya veda eden isim kim gibi sorular 10 Mayıs Salı (bu gece) yanıtını bulacak. 

ACUN ILICALI: 'SURVIVOR'DA BİR İLKİ YAŞIYORUM'

Ünlüler takımı arasındaki yanlış anlaşılmaların çok yüksek olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, bu anlamda bir ilk yaşadığını itiraf etti.

"NE BİÇİM İŞ BU?"

Ada konseyindeki tartışma hakkında konuşan yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Hayatımda konuşmaların bu kadar yanlış anlaşıldığı bir ada hiç görmedim. Bu bir ilk. Survivior'da çok ilk yaşıyorum, ama bu da bir ilk. Açsınız ve yorgunsunuz, bunu yanlış anlaşılma olarak değerlendiriyorum. Ancak her konuşma yanlış anlaşılıyor. Ne biçim iş bu?" ifadelerini kullandı.

Nagihan'ın "Bu olayın benim üzerime kalmaması adına bu açıklamayı yaptım" demesi üzerine ise Acun Ilıcalı, "Anladım, senin açıklamanı da anladım. Kim açıklarsa da tatmin oluyorum bu arada" şeklinde konuştu.

EZGİ AVCI KİMDİR?

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Ezgi Avcı, 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.
2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu.
Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.
Ezgi Avcı, kendi şirketini kurarak yurtdışı danışmanlığı yapmak istiyor. 

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

1976 Almanya doğumlu Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen Yunus Günçe, Aslen Trabzonludur.

Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.
Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır. Şu anda 2016 Survivor yarışmasında yarışmacı olarak Ünlüler takımında yer almaktadır.