Tv8 ekranlarında heyecanın son derece hissedildiği müsabaka Survivor All Star’da Avatar Atakan’ın elenmesinden sonradan bireysellik başladı. Son bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayı belirli oldu.

Haftanın ikinci muafiyet oyununun oynandığı gecede; finali Adem ve Ogeday yaptı. Son dönemde sakatlık yaşamış ve buna rağmen mücadeleye aralıksız Ogeday, 4-2 skorla dokunulmazlığı kaybetti.

Gözyaşlarını tutamadı

Kaybettikten sonradan morali bozulan Ogeday, arkadaşlarının da desteği ile sakinleşti. Seremonide gözyaşlarına boğulan Ogeday Girişken, “Kaybettiğim için sinirli değilim. ‘Adem’e nasıl kaybederim?’ diye de sinirli değilim. Çünkü Adem iyi bir yarışmacı. Sinirliyim, çünkü bu dönemde sakatlandım” dedi.

“Canım yanıyor, yani sağ ayağım kramp girmeye başlıyor. Soluma çok basamıyorum. Aklım ayağımda oluyor. gerçi yakın gelmeye çalışıyorum, ‘atışlarda tolere ederim’ diyorum” biçiminde konuşan Girişken, “Sakatlığımı gerekçe etmek istemiyorum. Ama canım yanıyor yani kaybedebilirim. Beş buçuk aydır kaybetmişimdir bilfiil kazanmışımdır da lakin bu dönemde sakatlanmak istemiyordum.

Potaya girmekten de korkmuyorum. Her gün de girebilirim hiç bıkkınlık yok. Elenebilirim hiç umrumda değil. Üzülürüm, nerede kusur yaptığımı sorgularım. Ama defalarca söyledim, gelmeden önce de ‘Sakatlanarak noktalamak istemiyorum’ diye” ifadelerini kullandı.

Keşke sakatlanmasaydım

Ogeday, sözlerini, “O yüzden sonuna kadar gitmek istiyorum. Tekrar böyle olursa yeniden devam edeceğim. Kendi doktorum olabiliyorum bazen. Ne olursa olsun daima kendim, ekip arkadaşlarım için mücadele ettim. Adem iyi bir yarışmacı zaten, atışlarda daha iyi attı ve kazandı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/survivorda-ogedayin-gozyaslari-son-bolume-damga-vurdu.html