Survivor'da Ünlüler Takımı'ndan Tuğba Özay'ın elenmesinin ardından Semih Öztürk, Yunus Günçe ve Nagihan arasındaki konuşma dikkatlerden kaçmadı.

Nagiha, Tuğba Özay'ın elenmesinin ardından, "Gitti, üzüldüm. Seviyordum kendisini. Ne kadar sorun yaşamış olsak da burada 2 ay dolu dolu bir zaman geçirdim. Burada insanın günü gününü tutmuyor" dedi.

Yunus Günçe, Serkany gitmesinin istediğini, "Stratejik anlamda bakıyorum. Karşı taraftan etkili bir ismin ayrılması bize kısa ve orta vadede fayda sağlayacakltı. Böyle çok alay ediyormuş, arkamdan bir şeyler söylüyormuş. Merak ettiğim için soracağım. 'Ne söylüyorsun' diyeceğim sadece. Belki 'Abi bir şey söylemiyorum' diyecek. Çok alakasız bir yerde pat diye soracağım" diye ifade etti.

Yunus Günçe'nin sözleri üzerine Semih, "Ben bunların ettiği lafları biliyorsun ki konuşmuyorum, söylemiyorum da. Elimde bir dünya şey olmasına rağmen umrumda olmayan insanlar bunlar. Ama sen sorduğun zaman eğer beni karıştırıp bir şey söylemeye kalkarsa onu mahvederim" dedi.