Survivor'da kimin elendiği dün gece  belli oldu.

Gönüller adasından kimin gideceğine karar vermek için toplanan konseyde, İbrahim Yattara, Yunus Günçe ve Yılmaz Morgül eleme potasındaydı.

SMS oylamasında en çok oyu alan Avatar Atakan'nın eleme için ismini söylediği Yılmaz Morgül en az oyu alarak Survivor'a veda etti.

Elemden sonra Yılmaz Morgül arasının limoni olduğu Atakan hakkında şöyle konuştu,

ALLAH'a HAVALE EDİYORUM
Bu adamın nokta atışı yapamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Krallığını ilan etti ve alamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Önce bana insan olarak gelmeliydin. Çünkü ben insan olarak yaklaştım. Sana her türlü desteği verdiğimi söyledim. Ben sanatçı hassasiyeti yaşayan bir insanım. Bu kötülüklere daha fazla dayanamayacağımın altını çizdim son bir kaç haftadır. Benim hayatımda böyle kötü insanlar yok. Böyle kötü bir insan yok.

Hep iyilikler için hayatını adamış birisiyim. Ama arkadaşlarıma yapılan davranışları hakaretleri senaryoları kabul edemiyorum. Dün gece öyle şeyler duydum ki bu arkadaşı,n yakın arkadaşlarına yapmayı planladığı. Ben çok üzüldüm bunlara çok etkilendim. Diğer arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Ama hepsine hükmetmeye çalışan bu Allah kulunu da Allah’a havale ediyorum.

SMS SIRALAMASI SONUCU

1.Atakan
2.Ezgi
3.Yattara
4.Yunus
5.Mehmet
6.Tuğba
7.Yılmaz Morgül