Survivor 2016'nın Kıbrıs finali bu sene farklı olarak "Nuh Gemisi" otelinde gerçekleşecek. 

Milliyet Gazetesi'nin magazin eki Kelebek yazarı Sefa Karahasan, Kıbrıs'taki finali izlemenin maliyetini bugünkü köşesine taşıdı. 

Karahasan, final akşamını yerinde izleyebilme ücretinin kişi başı ücretinin 2 bin TL olduğunu duyurdu. İşte o yazı...

Daha önce başka otelde yapılıyormuş
Önceleri Kaya Artemis Otel'de düzenlenen final ise bu sene Nuh'un Gemisi'nde yapılacak. Acun Medya, bu sene Kaya Artemis Otel'den 250'nin üzerinde bir oda talep etti. Bu talep, Yarışmanın final haftası olduğu dönemde karşılanamayacak durumda olunca, final Nuh'un Gemisi Otel'e alındı. Bir sorun veya sıkıntı yok. Nuh'un Gemisi Otel'de de final için hummalı bir çalışma var. Bu hafta otelin tüm odaları kapanmış. 611 oda full. Yarışma için ekipler bugün Ada'ya gelmeye başlayacak. Acun Bey'in de finalden bir gün önce otele yerleşmesi bekleniyor. Suit bir odada kalacak Acun Bey'in rahat çalışması için tüm ince ayrıntılar düşünülmüş.

1200 kişi izleyecek
Final için yaklaşık bin 200 kişilik alanda da çalışmalar başladı. Finali izlemek için kişi başı 350 TL ödemek gerekiyor. İki kişi finali izleyeyim, otelde kalayım derse, iki gece için ödeyeceği ücretin toplamı 4 bin TL. Sadece izleyiciden toplanacak ücret yaklaşık 500 bin TL.