Survivor 2016'ya çocuğunun geleceği için katıldığınıu ifade eden Nagihan, hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya geldi. 

Nagihan yarışmada olduğu sırada kocası tarafında aldatıldı. 

Kanal D'de yayınlanan "Renkli Sayfalar" ın haberine göre, Nagihan aldatıldığını sosyal medyadan öğrendiği iddia edildi. Milli atletin kocasının çıplak fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. 



Uğur Gökçe eşi Survivor’da yarıştığı sırada sosyal medyada tanıştığı bir genç kadına çıplak fotoğraflarını attı. O kişide Gökçe’ye önce şantaj yaptı sonra ise fotoğraflarını sosyal medyada yaydı.

Renkli Sayfalar'a katılan Nagihan konu hakkında şunları söyledi,
"Bunu nasıl yaşadım bilmiyorum. Hala kendimde değilim. Şantaj söz konusu. Eşimden para sızdırmaya çalıştılar ondan alamayınca bana döndüler. 10.000 euro istediler. Bildiğim tek konu herkesin bildiği konu. 

Biraz anlayışlı olsun herkes. Haklı haksız gözetmeksin biraz daha sakin olsunlar çünkü bir kızım var. Onun etkilenmesini istemiyorum. Boşanıp boşanmama konusunu şu an konuşmak istemiyorum. Bu konuyu 2 gün önce öğrendim Sosyal medyadan mesaj geldi eşinin bende fotoğraf ve videosu olduğunu söylediler. Kız Türk numarası Romanya numarasıydı. Görüntüleri görünce şoka girdim. Eşime söyleyince bir şey diyemedi. Daha önce nöyle bir şey yaşamadım. Eşimden beklemezdim."