TV8 ekranlarında reyintg rekorları kıran Survivor 2016'nın şampiyonu Avatar Atakan (Çağan Atakan Arslan) şampiyonluk sonrasında ada yaşantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yolunda yaşadıklarını anlatan Atakan bir ara gözyaşlarına hakim olamadı. 

İşte Atakan'ın ada yaşantısına dair sözleri,

Babaannesinin sözleri onu duygulandırdı! Gözyaşlarını tutamadı.
Atakan'ın babaanesi torunuyla yaşattıkları için gurur duyduğunu söyledi. Hakan Hatipoğlu, Atakan'ın babaannesinin final konuşmasıyla Atakan'a çok destek olduğunu dile getirdi.

Doktor Metin Kuş canlı yayında Atakan'ın dikişini aldı!
Survivor'un en merak edilen isimlerinden Doktor Metin Kuş, Survivor Panorama canlı yayınında yanıtladı.

Atakan hırsının sebebini böyle açıkladı!
Survivor Panorama'da konuk olan şampiyon Atakan, onu şampiyon yapan özelliklerinin hırsı, inadı ve yokluktan gelmiş olması olduğunu söyledi.

Atakan şampiyonluğunun açıklandığı o anı anlattı: "O beş dakika geçmedi!"
Survivor 2016'nın şampiyonu Avatar Atakan, isminin söylendiği o anı anlattı. Finaldeki son beş dakikanın geçmediğini söyleyen Atakan, Serkay'la birlikte finalde yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Survivor 2016'nın şampiyonu belli oldu! İşte o isim...
Aylar süren Survivor 2016 maratonu sona erdi. Acun Ilıcalı, finale kalan Atakan ve Serkay arasındaki oylamada en çok oyu alan ismi açıkladı. Atakan, Survivor 2016'nın şampiyonu oldu.



Survivor 2016 şampiyonu “Atakan mı, Serkay mı” sorusu yanıt buldu. 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen büyük finalde ipi göğüsleyen isim Atakan oldu.

Kaynak: Milliyet