Survivor’da pazar akşamı yapılan ada konseyinde takım arkadaşları tarafında ismi yazılarak eleme adayı olarak çıkartılan Tuğba Özay Survivor’a vedasından sonra Acunn.com’un sorularını yanıtladı. 3 ay boyunca Survivor mücadelesini başarılı bir şekilde veren Tuğba Özay bu 3 aylık Survivor macerasına dair çok önemli bir açıklamada bulundu.

Tuğba Özay Survivor’a vedasının hemen sonrasında Acunn.com’un sorularını yanıtladı. 3 ay boyunca Survivor mücadelesi veren Tuğba Özay bu 3 aylık Survivor macerasına dair çok önemli bir açıklama yaptı.

Özay, Semih’le ilgili ise şu ifadeleri kullandı: ''Semih ünlüler takımına geçerek huzura erdi. Bu takıma geçtiğinden beri kendisini daha iyi hitap etmeye başladı. Düşmanlık değil ama iki dişli rakip olacak. Gizem potaya çıktığında da Semih hep Gizem’in yanında olduğunu belirtti. Semih gönüllüler takımındayken yol arkadaşı Gizem’di. En iddialı isimlerden birisi Atakan diğeri Semih. Belki diğeri de Yattara olabilir. Nagihan duruşundaki yalnışlar nedeniyle halkın gözünde yükselir mi emin değilim'' dedi.