Survivor 2016 yarışmacılarından Damla Can kimdir nereli kaç yaşında? Damla Can ne iş yapıyor boyu kilosu? Damla Can intagram hesabı? İşte detaylar ve daha fazlası...

Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacısı

Damla Can1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. 171 cm boyunda ve 56 kilo olan Damla Can step, jimnastik, aerobik sporlarıyla ilgilenmekte ve özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışmaktadır. 

7 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan “Survivor 2016” yarışmasına Damla Can da gönüllüler takımında katılacak.



7 Şubat 2016 tarihindeTV8 ekranlarında başlayacak olan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında; Aylin ŞallıDamla CanEfecan DianzenzaGizem KerimoğluGizem MemiçGülnihal Candanİbrahim GiydirirSemih ÖztürkSerkay TütüncüZafer Mete yarışacak.
Ünlüler takımında ise: Çağan Atakan Arslan (Soldier)Ebru ÖztürkEda AkkayaEzgi Avcıİbrahim YattaraNagihan KaradereSerkan Ercan (Ütopya)Tuğba ÖzayYılmaz MorgülYunus Günçe ve Seda Tetikyarışacaktır.

Ünlüler Takımında yer alan Serkan Ercan (Ütopya) dokunulmazlık oyununda sol bacağından ciddi şekilde sakatlanmıştı. MR çekilmesi için hastaneye gönderildikten sonra ayağında meydana gelen sakatlık nedeniyle doktor raporu ile 14 Şubat 2016 tarihinde yarışmaya veda etti.

Serkan Ercan'ın sakatlanması sonrası Survivor yarışmacı adaylarından Spartalı Mehmet Ünlüler Takımına Serkan'ın yerine dahil oldu. 14 Şubat 2016 tarihinde yapılan Dokunulmazlık Oyununu kazanan Ünlüler Takımı tek yarışmacı adayı kalan Yağmur Özdemir'i de takımlarına kattı.