Survivor'ın favori yarışmacılarından Semih ve Nagihan'ı geride bırakarak finale yükselen Damla Can şu sıralar en çok merak edilen kişiler arasında yer aldı.

İzmir'li Damla Can 27 yaşında ve 171 boyunda. Damla Survivor'a katıldığında 56 kiloydu. Survivor adasında en az kilo veren isimlerden biri de o oldu.

Damla Can son olarak instagram hesabından 21 hafta önce paylaşımda bulundu. Survivor'a giderken son kez sevdikleri fotoğraf paylaşan Damla şunları yazdı, 

"Hayatta hiç birşeyin tesadüf olmadığını bir kez daha anladım survivor yarışması sayesinde benim survivor hikayem tesadüflerle başladı ve şimdi hayallerime giden yoldaki en büyük adımı attım umarım diğer adımlarımı ve en büyük hayalime adada göstereceğim performanslarım ve sizin güzel desteklerinizle birlikte ulaşacağım.. Aileme ve beni hiç yanlız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim tabi birde Beni hiç tanımadan seven, destekleyen güzel yüreklerinize çok teşekkür ederim.. Sizleri çok seviyorum.. Allaha emanet olun"



Neredeyse 4 aya yaklaşan Survivor macerasının sonlarına doğru emin adımlarla ilerleyen Damla Can spor eğitmeni olarak çalışıyor. 

Damla, sosyal medya hesabı instagram'da genelde annesi ve abisiyle fotoğraflar paylaşıyor. 78 paylaşımı olan güzel yarışmacının babası hakkında herhangi bir bilgiye rastlanılmadı.

Damla'nın merak konusu olan babası ise Kıbrıs finalinde ortaya çıktı. Damla babası ile finalde hasret giderdi.

İşte Damla'nın annesi ve abisi,



Damla'nın sevgilisi ise Orçun Tan. Tan, spor tekstili üzerine imalat yapan Avansteks'te çalışıyor. Damla Can oyunları kazandıktan sonra hep kalp hareketi yapıyor. Damla'nın bu hareketi ekran yoluyla sevgilisine 'Seni seviyorum' mesajı.

Ayrıca Orçun, gönüller takımının iletişim oyunu kazandığı zaman "Sabret inci tanem" diyerek sevgilisine destek olmaya çalıştı.

İşte Damla'nın sevgilisi Orçun Tan,