KIBRIS finali için Survivor 2016 adasında geri sayım başlarken ilk finalist belli oldu. Survivor finale doğrudan gitmek için tek bilet vardı ve o bilet için Atakan, Nagihan ve Damla Can kapıştı. Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen ne Atakan ne Nagihan ikisini de yenen Damla Can oldu. 

Survivor adasında bu akşam bambaşka bir heyecan yaşandı. Ada yarışmacılarından bir isim için erken final oldu. Kıbrıs final biletini alan isim müthiş kapışmanın sonunda ortaya çıktı.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Survivor Kıbrıs finali oyununa kolyesi olanlar katıldı. Semih Öztürk, Yunus Günçe ve Serkay Tütüncü'nün hiç kolyesi olmadığı için yarışlarda yer almadı. Kolyesi olan ve Kıbrıs finali için kapışan isimler şunlar oldu;

-Avatar Atakan
-Nagihan Karadere
-Damla Can
-Efecan Dianzenza
-İbrahim Giydirir

NAGİHAN ŞOKU DAMLA CAN SÜRPRİZİ

8 kolyeye sahip olan Avatar Atakan İbrahim ve Efecan'ı eleyerek erkekler finaline kalan isim oldu. Sürprizi ise kadınlar finalisti olan Damla Can yaptı. 



En çok kolyeye sahip olan Nagihan Karadere'ye tek bir oyun bile vermeden 8 oyun aldı ve onu yendi.

DAMLA CAN KIBRIS FİNALİ GARANTİLEDİ

Kıbrıs finali için Atakan'ın rakibi olan Damla Can bir sürprize daha imza attı. Damla Can zeka oyunu olan büyük finalde de Atakan'ı yenerek Kıbrıs finaline doğrudan gitmeyi garantileyen isim oldu. Artık Damla Can elenemeyecek. Kıbrıs finali için 4 koltuk bulunuyordu. O koltuklardan birinin sahibi Damla Can oldu. Şimdi geriye kalan 3 isim belirlenecek. Kendini finale çok yakın gören Atakan Damla Can'a kaptırdığı oyunla şoke oldu.

NAGİHAN ACUN ILICALI'YA KIZDI

Nagihan Karadere Survivor adasındaki en ağır yenilgisini aldığı oyunda Acun Ilıcalı'ya kızdı. Atışları yapamayan Nagihan Karadere 'Ben oynamıyayım ya...' diyerek atar yaptı. Acun Ilıcalı da "Çekil o zaman" diye karşı rest çekince ilginç anlar yaşandı.

SURVİVOR 2016 KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2016 birincisini belirleyecek olan Kıbrıs finali için de geri sayım başladı. Acun Ilıcalı Survivor'ı kazanan ismin belirleneceği büyük finalin 29 Haziran 2016 tarihinde olacağını açıkladı. 

Acun Ilıcalı ''Survivor 2016 Kıbrıs finali ne zaman olacak?'' sorusuna şu yanıtı verdi;

-“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Kıbrıs’taki finale 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

Peki Survivor'ı kazanan kim oldu sorusunun yanıtı için Kıbrıs'da final oyunu oynatılacak mı? Acun Ilıcalı bu konuda da şunları söyledi;
-“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final SMS oylaması olacak ve Survivor 2016 birincisi belli olacak”.