Turkdunyasi.tv'nin haberine göre akraba olan Taner D. ve Kenan D., öğle saatlerinde arasında alacak verecek meselesi olan Volkan K.'nın bulunduğu iş yerine geldi. Burada Taner D. ve Kenan D., Volkan K.'den alacağını tahsil etmek istedi. Ama meslek yerindeki 9 kişilik grup ile Taner D. ve Kenan D. aralarında arbede çıktı. Kavganın büyümesi üstüne Taner D. ve Kenan D. aleyhinde tarafa tabanca çekti.

YARALI HALDE 300 METRE KAÇIP YERE YIĞILDI

Şahısların elindeki silahları alan Volkan K., Kenan D.'yi bacağından vurdu. Taner D. ise içerideki grup kadar öldüresiye darp edildi. Neye uğradığını hayran eden Kenan D., can havliyle meslek yerinden çıkarak yaralı halde kaçmaya başladı.

Yaklaşık 300 metre yayalara ait olarak kaçabilen Kenan D., kendisini bir başka sokak üzerindeki meslek yerinin bahçesine girerek yere yığıldı. Yaşananların ardındaki çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık durumu ve polis ekibi sevk edildi.

BEŞİKTAŞ POLİSİ SİLAHLARI BULUP ŞAHISLARI YAKALADI

Kısa sürede durum yerine gelen Beşiktaş İlçe Güvenlik Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri, olayda kullanılan tabancaları ele geçirirken, yaralı şahısları ise muhafaza altına aldı.

Darp edilerek başı ve yüzünün değişik yerlerinden yaralanan Taner D. ve silahla bacağından yaralanan Kenan D. ise ihbar üzerine olay yerine gelen afiyet ekiplerinin ilk müdahalelerinin arkasında ambulansla Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. öte taraftan olay yeri tahlil ekipleri de bir vakit alıştırma yaptı. Beşiktaş polisinin yaptığı araştırmalar sonucunda, şahsı silahla vuran Volkan K. gözaltına alınırken, olaya karışan 8 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Ayrıca meslek yerinin emniyet kameralarının tescil yaptığı cihazın ise içeridekilerden biri tarafından olaydan sonradan sökülüp götürüldüğü iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili çalışmayı sürdürdüğü öğrenildi.

Kaynak: https://www.turkdunyasi.tv/besiktas-ta-kanli-tahsilat-baskini/3609/

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tahsilat-baskini-haberi-553939