Sabahtan Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre olay geçtiğimiz günlerde İstanbul Sarıyer'de meydana geldi. İ.P., ile H.P., geçtiğimiz yıllarda evlenmişlerdi. İlişkileri zamanla zedelenen çift boşanmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde evlerini ayıran çift, ilişkilerine yeni bir şans saptamak istediler, ama iddiaya göre İ.P., eşinin ikamet ettiği evine gittiğinde daireden diğer bir kişinin çıktığını gördü.

TAKİP EDİP TECAVÜZ ETTİ

Taraflar arasında tartışma başladı. Tekrar güya İ.P., eşinin evine girerek tecavüz etti. Boşanma aşamasındaki eşi tarafından tecavüze uğrayan genç kadın karakola giderek şikâyetçi oldu. H.P.'nin ihbarı sonrası gözaltına alınan koca eşiyle ricası üzerine beraberlik yaşadıklarını cebren bir ilişki yaşanmadığını iki tarafından istediği olduğunu söyledi. Genç kadın ise karakolda verdiği ifadesinde eşinden terketmek üzere olduğunu bunun için Aile Mahkemesinde boşanma davalarının bulunduğunu, durum günü eşinin ikametine gelerek kendisine tecavüz ettiğini delil olarak ta özel çamaşırını incelenmesi için polislere teslim ettiğini belirtti.

'BAŞKASIYLA İLİŞKİSİ OLDUĞU İÇİN İFTİRA ATIYOR'

Tarafların ifadelerinin ardından şüpheli koca İstanbul nöbetçi Sulh Suç Oluşturan Hâkimliğine sevk edildi. Koca İ.P., hakimlikte verdiği ifadesinde, 'Cinsel birliktelik cebren olsaydı eşimin vücudundan bir takım yaralamalar olurdu. Oysa eşimde çizik bile bulunmuyor. Herhangi bir çığlık veya bağırma sesi de yoktu. Eşim diğer bir adamla rahat ilişkiye girmek için böyle bir iftirada bulundu' diyerek kendisini savundu.

TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Cinayet Hâkimliği İ.P.'nin ifadesinin arkasından adli teftiş tedbirlerinin beceriksiz kalacağını ve söz konusu suçun ulus açısından ağırlık arz ettiğini belirterek tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli cezaevine gönderilirken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/talihsiz-kadin-karakola-siginip-yardim-istedi-haberi-532042