Talihsizliklerin yakasını bırakmadığı Kara Tahta dizisinden sevindiren haber!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı –  TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisi birincil başladığında bilhassa Furkan Andıç ve Miray Daner partnerliği ile merak konusu olmuştu. Tanıtımları ile ilgi çekse de kanalın beklediği bir reyting puanı alamadı dizi. Oysa yine de dizinin yaz sezonunda devam etmesine karar verildi ve bir kısmet daha elde eden Kara Tahta’yı peşine düşüp takip edenler için de hoş bir müjde oldu bu durum.

Dizinin sezonda seti devam ederken yaşanan talihsiz bir kaza sonrası başrol oyuncusu Furkan Andıç dizinden sakatlandı. Şimdi ameliyata alınan Furkan Andıç, daha artı dinlenmesi gerekirken ameliyattan kısa bir zaman daha sonra çekimlere katıldı.

Miray Daner de sette yaşanan ufak kaza sonrası iki dizini de incitmişti. İki oyuncunun o günlerde çekilen ve dizinin yönetmeni Ender Mıhlar tarafından ‘Emek neydi?’ sözüyle yapılan paylaşım, oyuncuların işlerine nasıl dört elle sarıldıklarının da bir kanıtıydı.

Talihsizliklerin yakasını bırakmadığı Kara Tahta dizisinden sevindiren haber! 1

Reyting talihsizliği, kazalar derken bir başka şanssızlık daha geldi Kara Tahta dizisinin başına! Üs Yapım imzalı dizinin kamera önü ve ardından yaz sıcağında emek veren cümbür cemaat işine sarılmış devam ederken oyuncular koronavirüse yakalandı!

Önce Miray Daner virüsü kapmıştı. daha sonra Furkan Andıç’ta da koronavirüs pozitif çıkınca iki oyuncu da karantinaya girdi. Bir süredir evlerinde dinlenen iki oyuncu da sağlıklarına sonunda kavuştu ve set her tarafta başladı!

Talihsizliklerin yakasını bırakmadığı Kara Tahta dizisinden sevindiren haber! 2

Yaşanan aksiliklere rağmen Kara Tahta dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Miray Daner, iyi olduğunu, sete döndüğünü hayranlarına, dizinin takipçilerine müjdelediği pozuna ‘Ben tekrar bıraktığınız yerdeyim’ notunu ekleyerek instagram sayfasından paylaştı.

Talihsizliklerin yakasını bırakmadığı Kara Tahta dizisinden sevindiren haber! 3

Oyuncunun gayet iyi olduğu, keyfinin ve moralinin yüksek olduğunu da gösteren setteki karavan pozu, hayranlarından büyük alkış alırken dizinin yeni birim çekimlerinin başlaması da sevindirici bir haber olarak sosyal medyada yayılmaya başladı.

Kara Tahta dizisi, TRT’nin ani bir kararı olmadığı sürece yaz her tarafında ekranda olacak. Sezonda devam edip etmeyeceğine ise reytinglerine göre karar verilecek. Bakalım bütün bu aksiliklerin ardındaki yeni bölümleriyle Kara Tahta dizisi, daha çok izleyiciyi çekmeyi başarabilecek mi? İzleyip göreceğiz…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/talihsizliklerin-yakasini-birakmadigi-kara-tahta-dizisinden-sevindiren-haber/1331316