Engelsiz Hayat Vakfı önünde engel olan tüm canlıların sorunlarına dikkat çekmek ve sorunları ortadan kaldırmak için yaptığı çalışmalarla uyarı çekmeye devam ediyor. Vakfı yönetimi engelliler için böylece çok sorun barındıran büyük şehirlerde hayatı kolaylaştıran kişi ve kurumları ziyaret ederek ödüllendiriyor.

Bu kapsamda da Bahat Sağlık Grubu bünyesinde bulunan BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Idare Heyeti Başkanı Reşat Bahat’ı ziyaret eden vakıf idare heyeti hastane binasındaki engellilere özel uygulamaları yerinde görerek teşekkür ettiler ve “Engelsiz Hastane” ödülü verdiler.

Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan ile ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın da arasında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri Tayyar Işıksaçan ve Arif Işık ile birlikte yapılan ziyarette iki yıl önce açılan engelli ve çevre dostu hastane ile ilgili veri aldılar.

BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda da Özel Hastaneler ve Sağlık Durumu Kuruluşları Derneği Başkanı olan Reşat Bahat ödülün kendilerine büyük şevk ve kibir verdiğini belirterek “Ben önce engelliler diyerek bu hastanenin inşasına başladık. Çevreye ve engellilere arkadaş bir hastane yaptık. Bu binanı inşası esnasında hiçbir ağaç kesilmedi, hiçbir meslek kazası olmadı, biç bir canlıya hasar vermedik. Işıklandırmada kuşları bile düşündük. Yasa gereği bir hastanede iki tane engelli odası olması gerekirken, biz her katta dört engelli düzenli odalar yaptık. O Kadar çok cihazımız engellilere özel tasarı edildi. Yeşil bina sertifikası aldık. Öncelik çevremiz ve engellilerimiz” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/tamer-karadagli-engelliler-icin-hastane-gezdi.html