Güzelliği ve sosyal ağ paylaşımlarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen 27 yaşındaki dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Zayn Malik ile altı takvim ilişkilerini geçtiğimiz ekim ayında noktalamıştı. Hadid’den bir çocuğu olan Malik’in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid’e hem sözlü ayrıca de somut zor uygulaması sebebiyle uzaklaştırma ve hiddet kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.

Gidi Hadid

Gidi Hadid

 

YENİ FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI

Gigi Hadid, son olarak 74,1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından anlaşma yaptığı bir bikini markası için çekilen karelerini peş peşe yayınladı.

Güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakan Hadid’in bu gönderisine, 900 binden fazla alkış ve 2 bine yakın yorum geldi.

Takipçileri, fit haliyle uyarı çeken modele, “Bu gezegende tanıdığım en güzel bayan”, “Bugün itibarıyla Gigi, Bella’dan (Hadid) üstündür”, ve “Tanrıça” gibi mesajlar yazdı.

Hadid, bu fotoğraflarıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

 

ÇEKİM İÇİN KAŞLARINI BEYAZLATTI

ÖTE YANDAN ünlü ad, önceki haftalarda balkonda kameralara yansımıştı. Dünyanın en fazla kazanan modellerinden Hadid, son haliyle görenleri şaşırtmıştı. Yüzündeki değiştirme dikkatlerden kaçmayan Gigi’nin, moda adına kaşlarını beyazlattığı öğrenilmiş; ünlü modelin son hali beğenilmemiş ve sosyal medyada fazla sayıda yorum almıştı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/tanrica-gigi-hadid-reklam-cekimlerinde-nefes-kesti.html