Asya ve Avrupa ülkelerindeki tasarımcıları bir araya getirerek tasarımlarını defileler aracığı ile basına ve kamuoyuna takdim etmek, birer MARKA haline gelmiş olan bu tasarımcıların ayrıca rakip keza de arkadaş gördükleri markalarla etkileşimlerini yoğunlaştırarak becerikli fikirlerini tetiklemek ve bunu yaparken de tasarımları en iyi şekilde lanse edebilmek için doğru mekân ve içten zamanı görerek hareket edebilmek namına harekete geçen Model of Models Organization yapımcısı ve Euroasıa Fashion Show marka sahibi Deniz Şaman sektördeki boşluğu yüklenmek ve Fashion kavramına yen bir boyut kazandırmak amacı ile EUROASIA Fashion Show’u hayata geçirdi.

Oğlu Bekir Subaşı kadar kurulan Deniz Şaman Organizasyon bünyesinde hayata geçirilen Euroasıa Fashion Show 5 Eylül 2022 tarihinde Sultan Sarnıç ta yapıldı.

Euroasia Fashion Show ve Mahland Real Estate işbirliği ile düzenlenen Euroasıa Fashion Show 2022 de; Bozkurt Cosmic Towers: kadın-erkek spor kreasyonları, Alfazzo Giyim abiye, La NUIT Houte Couture, Cameron Zıgzal kadın ve erkek kreasyonları, Emrullah Köroğlu ise Renklerin Gerçek Dışı kreasyonu ile Fashion Show da yer aldı.

Hem çoğu meşhur ismin yanı sıra Euroasıa Fashion Show marka sahibi Deniz Şaman’ın da tasarımcısı olan İLAYDA EMİR ise kendine has tasarımları ile takım elbise kavramını çağın ötesine taşıdığı Erkek kreasyonu ile Fashion Show da tepe gösterdi.

Rize’nin el dokuması olan keşan kumaşını deriden ipeğe dek kumaşın her türünü kullanarak yaratıcılığı ile işleyen, eşarptan çantaya, kemerden takıya varana kadar keşan kumaşı ile modayı harmanlayan ve büyük bir hikaye yaratıcı HCR Collection ise tasarımları ile herkesin beğenisini kazandı.

Perihan Demirdelen’in İnsanoğlunun evrimi açısından gelmiş geçmiş en büyük keşiflerden biri olan; Onikibin sene şayet de daha öncesi bir vakit dilimine tarihlenen ve insanoğlunun oturmuş hayata geçişteki ilk eseri olan Göbeklitepe’den esinlenerek tasarladığı ve Didem Delen ile Tuğba Özay’ın baş mankenlik yaptığı Göbeklitepe kreasyonu’da Euroasıa Fashıon Show’un en manâlı geçişlerinden biri oldu. Özellikle Didem Delen’in taşıdığı Kleopatra kostümü ve Didem Delen’in sahnedeki şhowu izleyenleri büyüledi.

Recep Demiray’ın kadının özgürlüğünden yola çıkarak tasarladığı ve Wilma Elles’in baş mankenliğini üstlendiği Free Women (Serbest Bayan) Collectıon’u ise ufkumuzu zorladı.

Çoğunluğu Model of Models Organızatıon bünyesinde bulunan modellerin saç ve makyaj sponsorluğunu Miss Sun Beauty üstlenirken, Bozkurt Cosmic Towers ve Feruza Shoes ayakkabı tasarımları, Mahtaj Jewelery ve Altınist Gold aksesuar tasarımları ile Euroasıa Fashıon Show’a renk kattı.

Kokteylde Sakaryadan gelen Veteriner Steakhouse firması Ve Firma sahibi Enes Baytar şef dünyanın en küçük burgerini ve öteki lezzetlerini ikram etti.

Bozkurt Cosmic Towers, Öndeş dokuma, Nur Sharifi, Maximum Group, Zencefil Teknoloji ve Shima Asadi’nin markaları ile desteklediği Euroasıa Fashıon Show’un medya sponsorluğunu ise İstanbul Channel, Bonne Vie, Best Life, Magazinkolik, Yerelin Sesi, Meydan Press, Süper Kulüp ve Sol Çıkış haber yürüttür.

Davetliler aralarında Yapımcı Faruk Özdemir, Oyuncu Aylin Kabasakal, Nurcan Sabur, Hakan Solaker, Banu Noyan Süper Kulüp Medya Genel Yayınlama Yönetmeni Yusuf Gür ve Moda, Sanat, Cemiyet ve iş dünyasından bir fazla ünlü ismin katıldığı Euroasia Fashion Show 5 Eylül 2022 tarihinde 1700 yıllık geçmişi ile İstanbul’un en nadide mekanlarından biri olan ve Fatih’te yer alan Sultan Sarnıç adlı mekanda saat: 18:30’da açılış kokteyli ile başlayıp model-oyuncu Melisa Şahin ve Tülay Türken’in sunumu ile 19:30 dan itibaren tasarımcıların şovları ile devam etti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/tarihi-mekanda-euroasia-fashion-show.html