Uyruk Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Tarık Dikte Çetin, "Çeşme'den Bodrum'a geldik. Buradan nereye bilemiyorum. Annem şu an Karadeniz'de, orayı ziyarete gitmek en büyük hayalim. Prenses ile geziyor. Prensesin şimdi meşhur olması çok hoşuma gidiyor, birincil geldiği günü hatırlıyorum. Inanılmaz, herkesin emeği olan bir karavan oldu" dedi.

'Sadakatsiz' dizisinde gösterdiği performansla övgüler bölge oyuncu, "Benim için çok güzel sezon geçti. kanımca fazla mutlu ve gururlu hissediyorum. Şahane oyuncularla çalıştım. Cümbür Cemaat bana fazla vizyon kattı. Fazla güzel tepkiler ve çok güzel destekler alıyoruz" şeklinde konuştu.

Annesinin mesleğini devam ettirdiği için gurur duyduğunu söyleyen Tarık Dikte, "Annemle sürekli konuşuyoruz. Beni yönlendiriyor, fazla muavin oluyor. Ailemle, annemle ve babamla gurur duyuyorum. Onlara değer olmak için elimden geleni yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tarik-emir-tekin-aileme-layik-olmak-icin-calisiyorum-haberi-534333