Tatilini bitiren Aslıhan Güner harıl harıl çalışmaya başladı!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar –Bir süredir ekranlardan uzaktan olan oyuncu Aslıhan Güner çok yakında 3 yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. 3 öbür filmde 3 farklı karaktere hayat verecek olan oyuncu son derece heyecanlı.

Aslıhan Güner’in eşi oyuncu Mert Kılıç ile birlikte rol aldığı sinema filmi Komutan 7 Ekim’de vizyona girecek. Oyuncunun öteki iki projesi ise az önce hazırlık aşamasında.

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan oyuncu, Komutan filmi için fazla heyecanlıyız. Sabırsızlıkla bekliyoruz. İnsanları duygulandıracak, gururlandıracak bir alıştırma oldu” şeklinde konuştu. Oyuncu öteki iki film projesinin senaryolarını da okumaya başladığını ifade etti.

Tatilini bitiren Aslıhan Güner harıl harıl çalışmaya başladı!.. 1

Aslıhan Güner’in yer alacağı projelerden birinin adı, Tek… Oyuncu sinema filminde, ressam isim Tamer Levent ile birlikte rol alacak. Çekimlerine başlanan film farklı bir teknikle çekiliyor. Filmde Tamer Levent, ‘Profesör Doktor Adem Tek’ karakterine yaşam veriyor. Tek bir birey üzerinden anlatılan bir öykü ve geçmişe dönüşlerde ise bazı isimler yer alıyor.

Oyuncu ayrıca geçtiğimiz günlerde instagram hesabından story paylaşrak  “Hiç” isimli yeni projesinin senaryosunu okuduğunu söylemişti. Oyuncu, “Hoş heyecanlar, yeni bir benliğe yolculuğum” notuyla da bu sezonki üçüncü projesini de hayranlarına duyurmuş oldu.

Tatilini bitiren Aslıhan Güner harıl harıl çalışmaya başladı!.. 2

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tatilini-bitiren-aslihan-guner-haril-haril-calismaya-basladi/1332226