Taylor Swift'in Apple ile arasındaki anlaşmazlığı herkes biliyor. Müzik patentiyle ilgili, albümün Apple Music gibi ortamlarda yayınlanırken sanatçılara emeklerinin karşılıklarını vermediği sebebiyle böyle platformlar Apple Music'e yeni albümünü koymayacağını söylemişti. Bu iş tepetaklak oldu ve anlaşmazlık sonunda bitti. Taylor Swift geçtiğimiz günlerde Apple için reklamda oynadı. Dengeler birdenbire tersine döndü.

Elimize gelen bilgilere göre, daha fazla zaman geçmeden ilk reklam filmi çekildi ve ikinci reklam filmi için bile hazırlıklar başladı. Önceki reklam filminde Apple Music'in spor aktivitesi odaklı müzik deneyimlerinin tanıtımını gerçekleştiren Taylor Swift, şimdiki reklam filminde ise gece yarısı aktivitelerini merkeze almış bir durumda.

Ünlü şarkıcı bu reklamda, gecenin ilerleyen saatlerine hazırlandığı bir an da, Apple Music'den The Middle'ın "Jimmy Eat World" şarkısını hem dinliyor, hem de şarkıya kendisi eşlik ediyor.

Spotify tarafında da şarkılarını paylaşmayacağını belirten güzel şarkıcı, Apple Music tarafındaki anlaşmasından sonra Spotify ile de aradaki buzları eritebilecek mi?