Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine tarafından pandemi sebebiyle farklı kaldığı sahnelere 15 Temmuz’da Denizli konseriyle döneceğini söyleyen Teoman, “Sözde kapasite ile sahnelere başlayacağım. Harbiye Açıkhava’da dört tane konserimiz olacak. Bu dönemde ne kadar konser verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum” biçiminde konuştu.

Yeni bir müzik grubu ile çalıştığını bildiren Teoman, “Yeni bir grubum var, mümkün oldukça onlarla beraber niyetlenmek istiyorum. Orkestranın bütün oturması, sahnelere alışmamız için zamana ihtiyacımız var. Sahnede çala çala grubu oturtacağız” dedi.

Sahne ücretlerinde indirime gittiklerini bildiren Teoman, müzisyenlerin yaşadığı sıkıntılara değindi: "Kendi aldığımız paradan feragat ediyoruz. Orkestramız bayağı paraları alıyor. Müzisyen arkadaşlarımız kazansın bizim için kayda değer yok. Müzisyenler pek mağdur durumda ama biz şarkıcılar şikayet etmeyelim."

öte yandan Teoman, yeni bir cover albüm hazırlığı içerisinde olduğunu da açıkladı: "Önümüzdeki yılbaşına bir tane cover albümü çıkarmayı düşünüyoruz. Albümün ismi ‘Aşık Bir Adam’ olacak. Başkalarının şarkılarını yorumlayacağım. Toplamda sekiz şarkı olacak. Yüksek Sadakat’ten, Sena Şener’den şarkılar yer alacak. Ben ve benden önceki jenerasyonun şarkılarına yer vereceğiz."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/teoman-bizim-sikayet-etmeye-hakkimiz-yok-haberi-534345