Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal sosyal medyada aşka geldi!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – TRT1 dizisi Teşkilat’ta canlandırdığı ‘Zehra’ karakteriyle alkış toplayan oyuncu Deniz Baysal, Kolpa grubunun solisti müzisyen Barışma Yurtçu ile bundan 3 sene önce 3 takvim birlikteliğini evlilikle taçlandırmıştı.

6 Eylül 2019 tarihinde Çeşme’de muhteşem bir törenle dünya evine giren çiftten Deniz Baysal üçüncü evlilik yıl dönümlerini instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Eşiyle romantik pozlarını sosyal ağ hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal sosyal medyada aşka geldi!.. 1

Çok yakında Teşkilat’ın üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Deniz Baysal, dizinin çekimlerinin Ankara’dan İstanbul’a taşınmasıyla da gizli bir nefes aldı. Dizinin iki sezonunun Ankara’da gerçekleşen çekimlerinden nedeniyle uzun vakit öbür kalan çift geçtiğimiz haftalarda yaptıkları açıklamada, bundan böyle birbirlerini daha sık görecekleri için mutlu olduklarını açıklama etmişlerdi.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal sosyal medyada aşka geldi!.. 2

Üçüncü evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabında kutlayan Deniz Baysal, evlendiğinde duygularını şu sözlerle ifade etmişti;  “Daha önce beş kez meslek için gelinlik giymiş ve o rollere de girmek için bir kadının ilk olarak gelinlik giydiğinde ne hissettiğini yorumlamaya çalışmıştım. Lakin kendi gelinliğimi ilk olarak prova ettiğimde en ince ayrıntısına kadar samimi saf ve doğal hislerle ayaklarımın yerden kesildiğini ve beni tirtir titretecek dek fazla heyecanlandığımı ömür boyu unutmayacağım. Her genç kadının çocukluktan beri hayalini kurduğu bu anla beraberinde gelen heyecan, titreme ve baki mutluluğu yaşamasını dilerim.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/teskilatin-zehrasi-deniz-baysal-sosyal-medyada-aska-geldi/1335488