Tolga Sarıtaş ve Berk Oktay’ın asker dizileriyle açtığı yoldan şimdi de Uğur Güneş geçecek!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Geçtiğimiz yıllarda Türk dizi tarihine ismini yazdıran iki asker dizisi yayınlandı. Bunlardan birisi Laf idi ve Star TV’nin en başarılı projelerinden birisiydi. Diğeri ise Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisiydi.

Tolga Sarıtaş’ın başrolündeki Laf dizisi fazla başarılı geçen 3 sezon ile hafızalardan hiç silinmedi. Savaşçı dizisi ise 5 sezon sürdü fakat birincil 4 sezonu çok etkili oldu. İlk 4 sezonun başrolünde ise Berk Oktay’ın başarısı altın harflerle dizi tarihine yazıldı. Tolga Sarıtaş ve Berk Oktay ikilisi bir dönem asker dizileri ile pek popüler ülkü geldi ama, onların peşinden gitmeyi düşünen lakin başarılı olamayan dağıtılmış denemeler de yapıldı.

Şimdi de Uğur Güneş, yeni dizisi Avcı ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak. Kuruluş Osman ve Epope gibi önemli projelere imza atan yapımcı Mehmet Bozdağ, şu anda de Avcı dizisi ile izleyicilerin gönlüne girmeye çalışacak.

Günümüz şartlarında geçecek olan bu asker dizisi ile Uğur Güneş’i aksiyon sahnelerinde her yerde izleyeceksiniz. Oyuncu daha önce İsimsizler isimli projede de tekrar çok etkin bir aksiyon performansı ortaya koymuştu.

TRT1 ekranında yakında yayınlanması beklenen dizi için ön hazırlıklar devam ediyor. Çekimlerin Kasım ayında başlaması ve muhtemelen de Aralık ayında ekranda olması planlanıyor.

Senaryosunu Atilla Engin’in yazdığı Avcı dizisinin oyuncu kadrosunun tamamlanması için de girişimler ve görüşmeler sürüyor. Burak Tozkoparan ve İdris Nebi Taşkan ile uzlaşma sağlanırken, Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan ile de anlaşma olabileceği haberleri basına yansıdı.

Gülsim Ali İlkan, iki sezon başarılı bir süreç geçirerek Gönül Dağı dizisiyle milyonların kalbini kazanmıştı. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen diziden, bundan böyle İstanbul’da çok özlediği hayatına dönmek için ayrılan Gülsim Ali İlhan, yeni dizisi Avcı ile anlaşma aşamasına geldi.

Avcı dizisinin çekimlerinin İstanbul’da yapılacak olmasının da oyuncunun bu projeyi öne almasında etkin olduğu düşünülüyor. Oyuncu adına daha önce Selahaddin Eyyubi isimli dizide rol alabileceği haberleri çıkmıştı.

Avcı isimli yeni asker dizisinde Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan partnerliği de çok garip olabilir. Dizi hayranları projeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından geçen sezon Yasadışı Topraklar dizisinde başrolde bulunan Uğur Güneş, yayınlanan birincil afişteki etkileyici görüntüsüyle de iyi bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacağının mesajını verdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tolga-saritas-ve-berk-oktayin-asker-dizileriyle-actigi-yoldan-simdi-de-ugur-gunes-gececek/1340361