Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla eşi Almeda'nın ikinci çocuklarına hamile olduğunu duyuran Sayışman, "Bizim için de sürpriz oldu. Gerçekte eşim birincil belirtileri gördüğünde gebelik testi yaptı lakin netice vermedi. sonra denetleme için hastaneye gittiğinde ortaya çıktı" dedi.

Tolgahan Sayışman, ikinci defa baba olacağını "En koskocaman hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

"Bir isim belirlediniz mi?" sorusunu Sayışman, "Eğer erkek olursa sonu 'Han'la biten bir isim tercih edeceğiz. 'Efe' ismini, en sevdiği türkü olduğu için, Almeda istemişti. Sonuna 'Han'ı ben eklemiştim. Tekrar öyle olur. Kız olursa da tercihi ayrıntılarıyla Almeda’ya bırakacağım. Cinsiyetini büyük ihtimalle önümüzdeki hafta öğreneceğiz" diyerek cevapladı.

Tolgahan Sayışman, "Efehan'ın haberi var mı, kardeşini kıskanacak mı?" sorusuna ise, "Daha fazla küçük fakat sözde bu durumu hissediyor. Kendimce birazcık kıskanacak. Azıcık problem yaşayacağız gibi duruyor" yanıtını verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com